GRAD POŽEGA – Pokloni za djecu socijalno slabijih i višečlanih obitelji te djecu oboljelu od rijetkih bolesti | Slavonski.hr

GRAD POŽEGA – Pokloni za djecu socijalno slabijih i višečlanih obitelji te djecu oboljelu od rijetkih bolesti

Datum objave: 07. 12. 2017. | Kategorija: Društvo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Uz kazališnu blagdansku predstavu “Ivica i Marica” i Djeda Božićnjaka, Grad Požega organizirao je darivanje za djecu iz socijalno slabijih i višečlanih obitelji te djecu oboljelu od rijetkih bolesti – celijakije, fenilketonurije i dijabetesa.

Nakon vesele priče o hrabrom bratu i sestrici prigodne poklone za 80- tak mališana uručio je Djed Božićnjak uz pomoć šarmantne pomoćnice Mirne, a dobre želje u ime gradonačelnika Darka Puljašića i svoje osobno ime uputio je gradonačelnikov zamjenik Ferdinand Troha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Draga djeco i dragi roditelji, vjerujem kako je Djed Božićnjak pripremio prave darove za pravu djecu koja će biti zadovoljna. Želim vam svima da nadolazeće blagdana provede u toplini svoga doma i u obiteljskom veselju. Želim vam puno zdravlja, a Grad Požega će i ubuduće skrbiti o onima najpotrebnijima,” rekao je zamjenik Troha. Poklone je danas primilo 44 djece iz socijalno slabijih obitelji, 14 iz višečlanih obitelji te 20 mališana oboljelih od rijetkih bolesti. Dio je to socijalnog programa Grada Požege, programa pomoći obiteljima i kućanstvima za što je utrošeno 21 tisuća kuna.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn