Uvjeti korištenja

Dobro došli na portal slavonski.hr tvrtke MultiMedia FACTORY j.d.o.o. Slavonski.hr Vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja portala koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge na domenama i poddomenama u vlasništvu, suvlasništvu ili partnerstvu s portalom. Korištenjem usluga i sadržaja portala smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, kao i cookies-e koje internet preglednik pohranjuje na korisnikovo računalo. Slavonski.hr neće ni na koji način biti odgovoran za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem usluga i sadržaja portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatnog uvida u sadržaje portala ukoliko ne krše Uvjete korištenja.

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja usluga i sadržaja portala, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

- slanje i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,
- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,
- manipuliranje kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koji se šalje,
- slanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,
- slanje sadržaja koji sadrži govor mržnje, diskriminaciju zabranjenu zakonom, te druge oblike netolerancije prema drugima.
- slanje sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme.

Slavonski.hr zadržava pravo na temelju vlastite procjene i bez prethodne obavijesti ukloniti sadržaj koji smatra neprikladnim ili koji nije u skladu s ovim Uvjetima korištenja. Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik prihvaća i suglasan je da će usluge i sadržaji portala uključivati reklame, raznorazne obavijesti i slične poruke.

Usluge i sadržaji na portalu zaštićeni su autorskim pravima. MultiMedia FACTORY j.d.o.o. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i ostale). Prenošenje sadržaja portala je dozvoljeno samo uz objavu izvora -  linka koji vodi na portal ili na taj sadržaj portala. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko mislite da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, izvijestite slavonski.hr koristeći adresu: redakcija@slavonski.hr Neki od linkova na uslugama i sadržajima portala vode na web stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom portala. Slavonski.hr nije odgovoran za sadržaj tih stranica. Stavovi izneseni u autorskim kolumnama i komentarima, ne odražavaju stavove redakcije portala, odnosno MultiMedia FACTORY j.d.o.o., već su to osobni stavovi autora pojedine kolumne, članka ili komentara. Slavonski.hr nije vlasnik sadržaja koje šalju posjetitelji na uslugama i sadržajima portala. Slavonski.hr zadržava pravo korištenja tih autorskih djela i može ih koristiti za svoje potrebe te u promotivne i ostale svrhe. Pošiljatelji materijala prihvaćaju da za poslane materijale neće biti isplaćen nikakav honorar, osim ako nije drugčije definirano ugovorom. Sve osobe koje pošalju materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo, te da na isti polažu autorska prava.

Slavonski.hr zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, te neće biti odgovoran za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na portalu. Ažurirano: 02.12.2013.

 

640slavonskiBLACKportal

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn