URED PREDSJEDNICE RH – Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović 9. i 10 listopada izmješta svoj Ured u Slavonski Brod | Slavonski.hr

URED PREDSJEDNICE RH – Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović 9. i 10 listopada izmješta svoj Ured u Slavonski Brod

Datum objave: 02. 10. 2018. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD- Najava dolaska predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović u Slavonski Brod potvrđena je na danas održanoj Županijskoj skupštini.

Naime, 9. i 10. listopada predsjednica izmješta svoj Ured u Slavonski Brod, sjedište će biti u zgradi Brodsko- posavske županije. Dogovoreno je, iako se još službeno potvrđuje, niz posjeta od Stare Gradiške, Okučna, Nove Gradiške, Oriovaca, Slavosnkog Broda, ali i ostalim općinama, gospodarskim subjektima, školama.

Planirani su i sastanci s udrugama, a jedna od tema sigurno će biti zagađeni zrak, jer smo svjedoci da je Predsjednica i prije bila aktivno uključena u temu zagađenog zraka u Slavonskom Brodu. 9. listopada podizanje je predsjedničke zastave pred zgradom županije nešto poslije 9 sati. Bit će upriličen kratki svečani program, nakon čega slijede svi sastanci koji su utvrđeni protokolom. – kazao je danas Danijel Marušić, župan Brodsko- posavske županije odgovarajući na pitanje Željka Norca, vijećnika HDZ-a koji je pitao hoće li prilikom najavljenog posjeta Predsjednice RH Slavonskom Brodu biti razgovora i o problemu zagađenog zraka u Slavonskom Brodu i plinofikacije prekosavske Rafinerije.

IZVOR: ebrod.net     FOTO: S. P.(arhiv)

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn