UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – Trodnevna radionica posvećena suvremenom plesu | Slavonski.hr

UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – Trodnevna radionica posvećena suvremenom plesu

Datum objave: 09. 10. 2017. | Kategorija: Kultura

21430136_1910851822497091_1578823492258507639_n

POŽEGA – Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar nastavlja s dugogodišnjim projektom organizacije plesnih radionica i seminara namijenjenih plesačima. Prva radionica u sezoni 2017./2018. bit će posvećena suvremenoj plesnoj tehnici koju će voditi gošća iz Zagreba Ida Jolić. Radionica će se održati od 13. do 15. listopada u dvorani Plesne radionice Ilijane Lončar u Dubrovačkoj 65a u Požegi.

Radionica će sadržavati kombinaciju vježbi “release” tehnike s vježbama “floor worka”. Zagrijavanje podrazumijeva vježbe snage i fleksibilnosti koje će se razviti u sekvence bazirane na kretanju kroz prostor i na osvještavanju koordinacije tijela. Kroz plesne sekvence razvijat će se fluidnost, izdržljivost i dinamika pokreta.

Ida Jolić završila je plesnu edukaciju u Tanzfabriku u Berlinu i trenutno studira na odsjeku plesa pri Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Pohađala je brojne radionice sa stranim i domaćim pedagozima te surađivala s raznim koreografima („Volume No.1“ Emilio Guttierez; “My Name is Nobody” Massimiliano Volpini; Re-wired-choreographies for the preconscious body“ Martin Sonderkamp; „Part of the story“ Molly Fletcher Lynch; „Plešite na pijanisticu“, RajkoPavlić; “Djevojke u ljetnim haljinama volim” Petra Hrašćanec/SašaBožić).Osmislila je i vodila plesne radionice za plesače i plesne pedagoge unutar Erasmus projekta “Dance tools for inclusion”. Trenutno radi kao plesni pedagog u Zagrebu te vodi plesne radionice.
Prijaviti se i rezervirati mjesto možete na e – mail: ilijana.loncar.ples@gmail.com, u inbox Plesne radionice Ilijane Lončar ili na broj 098 884 057
Termine održavanja radionice i više detalja pogledajte OVDJE.

TEKST: S. P.      FOTO: UO PR Ilijane Lončar

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn