UDRUGA PUT IZ RUŠEVA – Dan otvorenih vrata uz prezentaciju budućih aktivnosti | Slavonski.hr

UDRUGA PUT IZ RUŠEVA – Dan otvorenih vrata uz prezentaciju budućih aktivnosti

Datum objave: 30. 12. 2017. | Kategorija: Društvo

DSCN0766

RUŠEVO – Udruga “Put – istina i život” koja je osnovana u srpnju ove godine jučer je održala Dane otvorenih vrata s ciljem da se ta udruga građana iz ruševačkog kraja predstavi široj javnosti.

Program na kojem je nazočilo više od 50 zainteresiranih otvorio je predsjednik udruge Zdravko Brnjarski  zahvalivši svima koji su se odazvali pozivu. Prigodnim riječimap pozdravio ih je i tajnik udruge Blaž Arežina koji je prezentirao dosadašnje aktivnosti dok je planovima za 2018. godinu govorio glasnogovornik Branko Polić.

DSCN0770

U 2018. godini udruga planira održati predavanja za vlasnike OPG-ova, te predavanja o Domovinskom ratu, radionice o privlačenju sredstava iz EU fondova, te organizirati odlazak na poduzetničke sajmove. Uz to, kako je najavljeno, pobrinut će se za nastavak tradicije održavanja križnog puta u spomen na poginulog branitelja Stipu Kovačevića i križnog puta Sovski Dol – Sovsko Jezero te druge memorijalne manifestacije, a u planu je i organizacija manifestacija gastro i zabavnog karaktera poput Gljivijade. Među ambicioznim planovima udruge nalazi se i izgradnja kapele na Sovskom jezeru te osnutak rasadnika starih sorti voćaka.

TEKST: S. P.      FOTO: Udruga Put

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn