TZ BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE – Obilazak Tvrđave Brod uz stručnog vodiča privukao brojne građane | Slavonski.hr

TZ BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE – Obilazak Tvrđave Brod uz stručnog vodiča privukao brojne građane

Datum objave: 03. 4. 2018. | Kategorija: Susreti

tvrdja n

SLAVONSKI BROD – Turistička zajednica Brodsko – posavske županije povodom uskrsnih blagdana organizirala je 2. travnja obilazak Tvrđave Brod uz pratnju stručnog vodiča Vere Pudić. Ideja da posjetitelji iz grada i okolice bolje upoznaju kulturnu i povijesnu baštinu grada, pokazala se kao pun pogodak!

Organizatori su bili ugodno iznenađeni velikim brojem posjetitelja.” Posjetitelji su imali priliku razgledati ali i saznati niz informacija o mjestu koje je u povijesti kontroliralo granični prijelaz i povezivalo glavne trgovačke putove,  kao i o povijesti gradnje i i velikoj ulozi ovog  fortifikacijskog objekta koje podsjeća i svjedoči na prohujalo vrijeme koje se odvijalo u na našim prostorima,” rekla je direktorica TZ brodsko-posavske županije Ružica Vidaković uz napomenu kako će nastaviti s ovakvim aktivnostima.

“Planiramo kontinuirano nastaviti sa ovakvim i bogatijim sadržajima u narednom periodu te nastojati što više posjetitelja informirati o kulturnom i turističkom potencijalu našega grada i županije. Smatramo da smo svi mi ambasadori naše turističke ponude i da Slavonija ima potencijala kao destinacija  turističkom tržištu imajući u vidu sve posebnosti s kojima raspolaže,” rekla je direktorica Vidaković.

TEKST: S. P.      FOTO. TZ BPŽ

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn