TZ BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE – Akcije povodom Svjetskog dana turizma | Slavonski.hr

TZ BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE – Akcije povodom Svjetskog dana turizma

Datum objave: 27. 9. 2018. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Svjetski dan turizma, koji se svake godine obilježava 27. rujna, ove je godine posvećen temi „Turizam i digitalna transformacija“ kojom se želi podići svijest o važnosti digitalnih tehnologija u razvoju turizma.U sklopu svojih redovnih aktivnosti, Turistička zajednica Brodsko-posavske županije i ove godine sudjeluje u programima i akcijama Hrvatske turističke zajednice.

“Turistička zajednica Brodsko-posavske županije sudjeluje i u obilježavanju Svjetskog dana turizma, 27. rujna. Pošto nam je želja da u naše aktivnosti uključimo što više članova naše lokalne zajednice i smatramo od strateške važnosti da se budući turistički djelatnici što ranije uključe u oblikovanje naše županije kao turističke destinacije, obratili smo se ove godine Ekonomsko-birotehničkoj školi u Slavonskom Brodu i dogovorili suradnju u obilježavanju Svjetskog dana turizma.

Budući da je tema ovogodišnjeg obilježavanja Svjetskog dana turizma „Turizam i digitalna transformacija“ učenici turističkog smjera će, pod vodstvom prof. Ljiljane Sivrić i uz podršku ravnatelja g. Mate Čaklovca, sudjelovati u marketinškoj kampanji koja za cilj ima promoviranje turističkih potencijala naše županije. Pri tome će naučiti niz korisnih vještina za njihov budući posao; oblikovanje digitalne kampanje, vođenje timova, izrada projekata,” navodi Ružica Vidaković, univ. spec. oec, direktorica Turističkog ureda.

Učenike je s ciljevima kampanje te ulogom i aktivnostima Turističke zajednice Brodsko-posavske županije upoznala predstavnica turističke zajednice Nataša Martinović Grebenar, stručna suradnica Turističkog ureda Brodsko-posavske županije. Alena Vrlazića, direktora firme Princeps j.d.o.o. održao je predavanje „Osnove digitalnog marketinga“.Cilj predavanja je upoznati učenike s osnovnim alatima za oblikovanje i praćenje marketinške kampanje u turističkoj djelatnosti. Učenici će na praktičnoj radionici oblikovati jednomjesečnu kampanju promocije županije kroz turističke sadržaje, a voditelji učeničkih timova pratit će rezultate cijeli mjesec. Na kraju kampanje, najuspješniji učenici će biti nagrađeni vrijednim poklonima koje će im uručiti direktorica TZ Ružica Vidaković.

TEKST: S. P.      FOTO: logo

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn