TURISTIČKA PREZENTACIJA – Turistička zajednica BPŽ i klaster "Slavonska košarica" na jesenskom sajmu u Grazu | Slavonski.hr

TURISTIČKA PREZENTACIJA – Turistička zajednica BPŽ i klaster “Slavonska košarica” na jesenskom sajmu u Grazu

Datum objave: 01. 10. 2018. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Turistička zajednica Brodsko-Posavske županije kao nositelj i turistički klaster “Slavonska košarica” kao organizator i partner predstavljali se od 27. – 29. rujna 2018. na jesenskom sajmu u Grazu.

U sklopu izložbenog prostora izloženi su eno-gastro proizvodi destinacije, turistički materijali Brodskog Posavlja i Slavonije, a posjetitelji su mogli kupiti proizvode članova klastera, uz prigodnu degustaciju.

Ovo je prvi od ukupno četiri zajednička nastupa Turističke zajednice Brodsko – posavske županije i klastera “Slavonska košarica” a koje je TZ BPŽ kandidirala zajedno s klasterom prošle godine prema Glavnom uredu Hrvatske turističke zajednice. Riječ je o aktivnosti koju je Glavni ured i odobrio te ju velikim dijelom i sufinancira. Do kraja godine 2018. slijede još dvije odobrene i kandidirane prezentacije, u  Kranju tijekom višednevne manifestacije “Vinska pot” te prezentacija gastro ponude u Opatiji.

IZVOR: brodportal.hr

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn