TS BISERNICA – Pogledajte spot U INAT ŽIVOTU | Slavonski.hr

TS BISERNICA – Pogledajte spot U INAT ŽIVOTU

Datum objave: 01. 7. 2017. | Kategorija: Scena

snapshot

POŽEGA – popularni požeški tamburaški sastav Bisernica snimio je novi singl i spot za pjesmu “U inat životu”. Riječ je o toploj romantičnoj pjesmi koja će zasigurno zaživjeti među brojnim poklonicima benda, pa i šire.

“Ljubav je neiscrpna inspiracija u našim životima pa tako i pjesmama. Posebnost ove pjesme leži u tome (bit ćemo malo i neskromni) što  je Bisernica postala No.1 u odabiru benda za vjenčanja, pa je tako i ova pjesma posvećena kako našim dosadašnjim mladencima tako i onim budućim. Neka ova pjesma bude baš njihov odabir za prvi ples, za njihov najvažniji dan :)” poručuju dečki iz Bisernice.

Tekst za pjesmu potpisuje već afirmirana spisateljica ljubavnih pjesama Štefanija Soldan a za glazbu i aranžman zaslužan je Alen Mozer, inače član i basist Bisernice. Pjesma je snimljena u produkcijskim timovima studia MIXDOWN Nova Gradiška & IDL production iz Ivankova. Video spot pod redateljskom palicom Andreja Smolića odradila je ekipa LIVE STUDIA, a sniman je u rodnom gradu Bisernice, Požegi i na lokacijama imanja Zlatni Lug. U spotu sudjeluju i djevojke koje su se natjecale za titulu miss Požeško-slavonske županije. Pogledajte spot.

TEKST: S. P.      FOTO: TS Bisernica

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn