TRENK I PRIJATELJI – Tradicionalni uskrsni koncert HKUU Trenk | Slavonski.hr

TRENK I PRIJATELJI – Tradicionalni uskrsni koncert HKUU Trenk

Datum objave: 12. 4. 2018. | Kategorija: Susreti

USKRSNI EVENT NASLOV 2018

NOVA GRADIŠKA – „Trenk i prijatelji“ naziv je tradicionalnog Uskrsnog koncerta kojim će se, u subotu, 14.travnja, brojnim poklonicima folklornog umijeća, predstaviti  članovi HKUU Trenk, novogradiški čuvari tradicije.

Zaljubljenici u tradiciju i narodnu baštinu, društvo koje će slijedeće godine proslaviti prvih četvrt stoljeća postojanja, HKUU Trenk i u novu će radnu sezonu na pravi način- tradicionalnim uskrsnim koncertom „Trenk i prijatelji“. Poznavajući novogradiške folklorne znalce, bit će to još jedan u nizu koncerata za koje će se tražiti karta više, jedinstvena šetnja Hrvatskom, jer, domaćini i organizatori vas čekaju s plesovima Turopolja, Prigorja, Slavonije i Korduna.

25855751_10156055586135719_1049577607_o (1)

Uz pjesme i plesove narodne, Trenkovci će publiku i ove godine razveseliti i s najnovijom pučkom predstavom, svojevrsnim zaštitnim znakom društva, te ugostiti prijatelje, ovaj puta, članove KUD-a Dučec Mraclin iz Velike Gorice. Uskrsna folklorna čarolija čeka vas u dvorani Doma kulture u subotu, 14.travnja. Taman dovoljno vremena da se pobrinete za ulaznicu.

TEKST: S. T.       FOTO: HKUU Trenk

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn