TRADICIONALNI SUSRET – Požeški gradonačelnik Puljašić s novinarima na blagdanskom doručku | Slavonski.hr

TRADICIONALNI SUSRET – Požeški gradonačelnik Puljašić s novinarima na blagdanskom doručku

Datum objave: 07. 12. 2017. | Kategorija: Društvo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Već po tradiciji, povodom božićnih i novogodišnjih blagdana požeški gradonačelnik Darko Puljašić sa svojim zamjenicima Mariom Pilonom i Ferdinandom Trohom pozvao je  požeške novinare na druženje uz “slavonski doručak” u Hotelu Grgin dol.

Gradonačelnik Puljašić osvrnuo se na suradnju s novinarima u prošlom razdoblju, uz želju da u godini koja je pred nama ta suradnja bude još kvalitetnija. “Moji zamjenici i ja kao gradonačelnik imamo dobar, kvalitetan odnos sa svim novinarima koji rade na području grada Požege. Smatram kako je važno da se okupimo u ovakvoj prigodi, da porazgovaramo te da vam se zahvalimo na korektnom i poštenom prenošenju vijesti i zbivanja u Požegi,na tome što informirate naše sugrađane i što ste redovito vrlo konkretni,” rekao je gradonačelnik Puljašić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA m2

“Moram priznati kako mi je drago kada imate i određene prijedloge i sugestije, na meni je da to prihvatim ili ne, ali vama hvala što imate toliko osjećaja da sa svog gledišta, kao profesionalci i tako reagirate. Želim da takav dobar i nadasve profesionalan odnos ostane i dalje, želim vam svima svako dobro, a za sve stvari koje mislite da se mogu poboljšati, ovdje smo kako bi razgovarali i tražili rješenja,” poručio je gradonačelnik.

DSC_1770 mli2

Kako je prosinac mjesec darivanja ali i zabave, gradonačelnik je uručio novinarima (u ogromnim kutijama, tek da izazove nedoumicu i smijeh) – šibe i slatkiše.

bc1c2b38c0b0ab6abc320fbd0fa2f6a3_8_XL

TEKST: S. P.       FOTO: S. P./ M. Š.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn