TRADICIONALNI OBILAZAK – Gradonačelnik Puljašić i župan Tomašević posjetili dežurne službe u novogodišnjoj noći | Slavonski.hr

TRADICIONALNI OBILAZAK – Gradonačelnik Puljašić i župan Tomašević posjetili dežurne službe u novogodišnjoj noći

Datum objave: 01. 1. 2018. | Kategorija: Društvo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – U novogodišnjoj noći zaposlenike dežurnih službi posjetili su požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

Gradonačelnik i župan posjetili su dežurne ekipe Područnog ureda za zaštitu i spašavanje, DVD Požega i JVP Požega, Zavoda za hitnu medicine, HEP-a, Policijske uprave Požeško-slavonske, Tekije i Vojarne 123. Brigade.Čelnici Grada i Županije djelatnicima žurnih službi zaželjeli su mirnu noć, ali i mirnu i sretnu 2018. godinu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Hvala na brizi, trudu, znanju i ulaganju u stručnost, hvala na edukacijama koje svakodnevno obavljaju kako bi što kvalitetnije izvršavali svoje zadaće.Niti jedna situacija u gradu Požegi nije bila, a da je nastala i najmanja greška u našim žurnim službama – svi oni su vrlo dobro povezani i zajedno rješavaju puno problema, ponekad i od životne važnosti. Hvala im na tome.Očekujem u 2018. godini manje posla, no s još više uspjeha, s još više edukacija s više materijalnih sredstava kako bi se razina uvjeta još više podigla za njihov miran i kontinuiran rad. Svim djelatnicima žurnih službi želim čestitu 2018. godinu, puno sreće i zdravlja, puno vjere u sebe i svoje sposobnosti jer samo s takvom vjerom možemo naprijed,” rekao je gradonačelnik Darko Puljašić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prigodnu čestitku punu dobrih želja uputio je i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.”Dragi prijatelji, svi vi koji ste noćas na svojim radnim mjestima, na dežurstvima, svi koji se brinete za dobrobit građana, za sigurnost imovine, a pogotovo za sigurnost osoba, želim vam u ime Županije i svoje osobno čestitati i zahvaliti što svoj posao obavljate profesionalno, kako nalažu propisi, ali još važnije – što ne žaleći sebe čuvate i pomažete drugima. I ova noć vrijeme je kada svi slave, a vi ste ti na koje se oslanjamo, uvjereni kako ćete biti tu ako zatreba, u bilo kojoj situaciji i nevolji. Zato vam želim da ovu noć provedete mirno, sa što manje intervencija, ali u dobrom raspoloženju. Vama i vašim obiteljima želim sretnu i uspješnu 2018. godinu. Neka u obiteljskim smislu bude puna blagoslova, zajedništva i ljubavi, a u poslovnom upravo onakva kakvu vi želite, uz još bolja i materijalno unaprijeđena radna mjesta,”rekao je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

TEKST: S. Pok     FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn