TJEDAN INDIJE U POU M.A.R – Jedinstveno putovanje drevnom čarobnom kulturom | Slavonski.hr

TJEDAN INDIJE U POU M.A.R – Jedinstveno putovanje drevnom čarobnom kulturom

Datum objave: 06. 2. 2018. | Kategorija: Kultura

IN 1

NOVA GRADIŠKA – Nastavljajući sjajne prošlogodišnje trendove zanimljivih i sve brojnijih kulturnih sadržaja, Pučko otvoreno učilište Relković, gostima i znatiželjnicima narednih  dana nudi priliku za jedinstvenim putovanjem u drevnu i egzotičnu kulturu. Od 5.do 12.veljače u Domu kulture traje Tjedan Indije.

Da bi upoznali Indiju, jednu od najdrevnijih i najbogatijih kultura današnjice, nije potrebno putovati daleko. Dovoljno je, tek, navratiti u novogradiški Dom kulture, gdje vas narednih sedam dana očekuje Tjedan Indije. Manifestacija je to čiji je cilj ojačati međukulturalni dijalog, poučiti nas vjerskoj, etničkoj i rasnoj toleranciji , ali i odškrinuti vrata prema , zasigurno nedovoljno nam poznatoj, čarobnoj i egzotičnoj Indiji.

pou3

Sedam dana prepunih boja, zvukova, okusa i mirisa Indije svim znatiželjnim putnicima i gostima, u ponedjeljak, utorak, srijedu, pa onda i još jedan  ponedjeljak, 12.veljače, potpuno besplatno, ponudit će kazališnu predstavu, izvrstan dokumentarac, likovnu radionicu, izložbu fotografija, a onda i putopisno predavanje uz turističko vodstvo Filipa Čargonje, alias Philipa Goura, fotografa, redatelja, putnika. Uz Pučko otvoreno učilište Relković, glavni krivci za Tjedan Indije su Indijski kulturni centar, Veleposlanstvo Republike Indije u Zagrebu i Teatar Poco Loco. Kako je riječ o zahtjevnom putovanju i prilično dalekoj destinaciji, prije nego li krenete otkrivati Indiju, o detaljima se informirajte na službenoj stranici. Sretan vam put!

TEKST: S. Tarbuk    FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn