"SVE U 3" – Crna komedija dobro nasmijala Požežane | Slavonski.hr

“SVE U 3” – Crna komedija dobro nasmijala Požežane

Datum objave: 24. 1. 2015. | Kategorija: Kultura

n

POŽEGA – Gostovanje Scene Gorica s predstavom “Sve u 3” na požeškim kazališnim daskama bio je pun pogodak. Brojnu publiku dobro su raspoložili Marlena (Katarina Baban) i Sofija  (Sanja Drakulić) živopisnom igrom oko susjeda samoubojice.

Što učiniti i kako se ponašati kad imaš tek nešto više od 20 godina, a nađeš se u situaciji da rješavaš problem susjedovog samoubojstva? Dvije cimerice, jedna studentica medicine, druga se bavi novinarstvo, karakterno potpuno oprečne no jednako i dobre i zločeste, iskrene i pune laži, ispred susjedovog leš koji su “silom prilika” s prozora uvukle u stan rješavaju ne samo taj, netom nametnuti problem već i brojne druge probleme odrastanja, sazrijevanja i međusobnih odnosa.

Smiješan do suza a opet nimalo površan i vrlo pametno promišljen – takav je projekt mladih glumica Sanje Drakulić i Katarine Baban koje su na požeškim kazališnim daskama glumile i kao studentice Umjetničke akademije u Osijeku. Samoubojicu je utjelovio Matija Kačan, glazbu potpisuje Ozren K.Glaser, a scenografiju Požežanima  također dobro poznata Marta Crnobrnja.

TEKST: S. P.      FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn