SUKOBILI SE S POLICIJOM – Lakše ozlijeđen 43-godišnji građanin i 48-godišnji policijski službenik | Slavonski.hr

SUKOBILI SE S POLICIJOM – Lakše ozlijeđen 43-godišnji građanin i 48-godišnji policijski službenik

Datum objave: 07. 8. 2018. | Kategorija: 034, Crna kronika

2

POŽEGA – Za vrijeme policijskog postupanja 18- godišnjak i 43- godišnjak koji su prilikom kontrole prometa zatečeni u prekršaju sukobili su se s policijskim službenicima.

U nedjelju 5. kolovoza 2018. godine, oko 18.40 sati na cesti između mjesta Svetinje i Jakšić, prilikom kontrole prometa policijski službenici su zatekli 18-godišnjaka s područja Brestovca, kako prije stjecanja prava na upravljanje upravlja osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka, s kojim se u vozilu nalazio 43-godišnjak s područja Brestovca.

Za vrijeme policijskog postupanja prema 18-godišnjaku, isti je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike raznim pogrdnim riječima, dok je 43-godišnjak prijetio jednom od službenika, a kako su odbijali zakonite naredbe policijskih službenika nad istima su primijenjena sredstva prisile tijekom kojih su 43-godišnjak i 48-godišnji policijski službenik lakše ozlijeđeni. Protiv 18-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog prekršaja vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika, te upravljanja vozilom prije stjecanja prava, dok protiv 43-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog dijela „Prijetnja“.

TEKST: S. P.      FOTO: S.P

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn