SNAGA, BRZINA I LJEPOTA – Helena Matošević i Iva Glibo – službene Harley Davidson djevojke

Datum objave: 22. 4. 2018. | Kategorija: Lifestyle

NAS

ZAGREB/POŽEGA – Zagreb auto show, sajam tehnologije i brzine, oktana i šminke, ove je godine mnogobrojnim posjetiteljima , uz rekordnih 133 premijere automobila, predstavio i jedinstvenu, limited edition CVO modela Harley Davidsona. Atraktivnost čuvenih „dvokotača“ svojom su pojavom naglasile i hostese-Helena Matošević, miss Požeško slavonske županije i Iva Glibo-službene djevojke za Harley Davidson

115. rođendan koji će Harley Davidson velikim partyem službeno proslaviti u Pragu u mjescu srpnju, bio je i povod predstavljanju ovog čuvenog brenda iz svijeta dvokotača na Zagreb Auto showu. Uz rekordne 133 auto premijere, ovaj čuveni sajam auto i moto industrije, posjetiteljima je ove godine, na izložbenom prostoru Harley Davidsona, publici predstavio jedinstvenu limited edition CVO i SOFTAIL modela, kao i posebno atraktivni Low Rider S koji je pomaknuo granice tvornički prilagođenih motocikala.

30709537_10213831222872806_6220047057692917760_o

Uz atraktivnost i eksplozivnost, buntovništvo i strast koji posljednje stoljeće idu, ruku pod ruku s Harley-em, motocikl je ovo čije predstavljanje, u ulozi hostesa, uglavnom, prate i jednako atraktivne, posebno birane djevojke. Ove godine, među njima su se našle i Helena Matošević, miss Požeško slavonske županije i Iva Glibo. Osim prilike da „isprobaju“ urbani look-zaštitni znak brenda kojeg nema bez kože i vječnih „rokerica“ i izbruse manekenske i modeling vještine, djevojkama je ovo angažman vrijedan uvrštavanja u osobni portfolio, mogućnost za nova poznanstva i poslovne prilike.

M1 M2

Podršku „svojim curkama“ pružila je direkcija Miss PSŽ, jer, Kristina Novak je uvijek tu za ohrabriti, dati savjet ili popraviti šminku, pa su priliku okušati se pred profi foto objektivom i biti dio Harley Davidson priče, dobile i Anja Čurčić i Karla Novosad Martić, finalistice Izbora za Miss Požeško slavonske županije 2017.

TEKST: S. T.       FOTO: ARTina

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn