"SEVDAH I PANONIKA" ZRINKE POSAVEC U DOMU KULTURE – Proslavite Valentinovo uz pravu glazbu i prave emocije | Slavonski.hr

“SEVDAH I PANONIKA” ZRINKE POSAVEC U DOMU KULTURE – Proslavite Valentinovo uz pravu glazbu i prave emocije

Datum objave: 09. 2. 2018. | Kategorija: Scena

hrt zrinka

NOVA GRADIŠKA –  Želite li Valentinovo obilježiti na pravi način, uz romantiku s velikim početnim slovom, poklonite si večer sevdaha i starogradske panonske pjesme. Jer, uz pravu osobu pored sebe i pravu glazbu, očekujte i prave emocije. Otkrijte ih na koncertu Zrinke Posavec u utorak 13.veljače u 20,00  sati novogradiškom Domu kulture.

„Sevdah i panonika“ naziv je sjajnog koncerta kojim će se, u okviru međunarodne Panonske turneje Hrvatskom, Slovenijom, Mađarskom i Srbijom, u utorak 13.veljače, u dvorani Doma kulture, Novogradiščanima i njihovim gostima predstaviti Zrinka Posavec. Riječ je o jedinstvenoj umjetnici velikog srca, akademskoj glazbenici, producentici, vokalnoj pedagoginji ali i nagrađivanoj čuvarici glazbenog etno blaga, pjevačici čiji je opus kao stvoren za predvečerje praznika ljubavi. Jer, ništa nas ne može dotaknuti tako snažno kao glazba koju razumijemo i osjećamo, etno glazba prostora na kojem živimo, a koju Zrinka interpretira i doživljava na sasvim svoj, kreativan način.

Koncert „Sevdah i panonika“ zanimljivi je spoj bosanskog bluesa, kako neki nazivaju sevdah i toplih starogradskih pjesama Panonije, glazba obojana čežnjom, s dahom Orijenta i sefardskih bravura, glazba koja, kako stoji u službenoj najavi koncerta, „dopire direktno do srca i odvodi nas u svijet emocija, intimnih strepnji i nježnosti.“ Tražite li od Valentinova potpuni ugođaj, koncert Sevdah i panonika Zrinke Posavec ponudit će vam sve-i emociju i večernji izlazak i osmijeh drage osobe, sve to za cijenu ulaznice od samo 30 kuna. Dakle, romantičari, vidimo se novogradiškom Domu kulture u utorak, 13.veljače u 20,00 sati.

TEKST: S. Tarbuk     FOTO: Facebook

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn