ROTARY KLUB POŽEGA – Nagrade za izvrsnost novoj generaciji najboljih požeških maturanata | Slavonski.hr

ROTARY KLUB POŽEGA – Nagrade za izvrsnost novoj generaciji najboljih požeških maturanata

Datum objave: 05. 6. 2018. | Kategorija: Društvo

naslovna

POŽEGA – Članovi Rotary kluba Požega danas su u ugodnom ambijentu hotela Grgin dol organizirali tradicionalnu dodjelu nagrada najboljim učenicama i učenicima završnih razreda svih sedam požeških srednjih škola. Najbolje maturantice i maturante izabrale su njihove škole, odnosno gimnazije na osnovi cjelokupnog uspjeha tijekom njihovog srednjoškolskog obrazovanja i to upravo na poticaj i poziv Rotary kluba Požega koji već desetu godinu provodi akciju nagrađivanja izvrsnosti.

I ove godine nagrade najboljima učenicima završnih razreda požeških srednjih škola su prijenosna računala, a ovime se sveukupan broj učenica i učenika nagrađenih prijenosnim računalima povećao na 67. Nagrađeni su: Erin Keleuva iz Glazbene škole, Petar Poljak iz Tehničke škole, Ružica Radoš iz Gimnazije Požega, Anita Rotar iz Katoličke gimnazije, Anabela Sulić iz Obrtničke škole, Ana Svoboda iz Ekonomske škole te Marta Turina iz Poljoprivredno-prehrambene škole. Sredstva potrebna za ovu akciju Rotary klub Požega osigurao je putem vlastitih aktivnosti, a računala je uručio predsjednik kluba Darko Rajić.Uz članove kluba i ravnatelje škola svečanoj dodijeli prisustvovao je i zamjenik požeškog gradonačelnika Ferdinand Troha.

“Ovu aktivnost namjeravamo nastaviti i naredne godine, jer vjerujemo da se radi o dobrom i korisnom načinu davanja priznanja pojedincima, ali i ispravnom načinu doprinosa zajednici,” naglasio je tajnik Rotary kluba Požega Tomislav Bleiziffer.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn