PU POŽEŠKO-SLAVONSKA – Razriješena serija provalnih krađa | Slavonski.hr

PU POŽEŠKO-SLAVONSKA – Razriješena serija provalnih krađa

Datum objave: 17. 5. 2019. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici PU požeško-slavonske razriješili su seriju provalnih krađa na području Požeštine. Riječ je o dvojcu koji je provalio u šest trovačkih radnji, dva ugostiteljska objekta i jednu benzinsku postaju – jedan je u pritvoru za drugim se još traga.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskom državljaninom s područja Zagreba, kojeg se sumnjiči da je zajedno s 33-godišnjim hrvatskim državljaninom, u razdoblju od 4. travnja do 13. svibnja 2019., počinio više teških krađa provaljivanjem na području općina Velika i Brestovac, provalivši u ukupno šest trgovačkih radnji, dva ugostiteljska objekta i jednu benzinsku postaju iz kojih su otuđili novac i cigarete.

29-godišnjak je također u noći 13. svibnja počinio i kazneno djelo „Prisila prema službenoj osobi“, te je uz posebno izvješće kao dopunu kaznenih prijava predan pritvorskom nadzorniku, a potom doveden dežurnom Županijskom državnom odvjetniku, koji ga je ispitao i odredio istražni zatvor u trajanju od 30 dana. Za 33-godišnjakom se traga.

TEKST: S. P.          FOTO: Ilustracija

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn