PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Posebna regulacija prometa zbog prisege u vojarni 123. brigade HV u Požegi | Slavonski.hr

PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Posebna regulacija prometa zbog prisege u vojarni 123. brigade HV u Požegi

Datum objave: 08. 6. 2018. | Kategorija: Društvo

DSC00131

POŽEGA –  Zbog prisege dragovoljnih ročnika u vojarni 123. brigade HV-e u Požegi, u vremenu od 8.45 do 10.30 sati za promet će biti zatvorena ulica Hrvatskih branitelja u Požegi i to od raskrižja ulice Osječka i ulice Hrvatskih branitelja do raskrižja ulica Hrvatskih branitelja, Mlinske i Jurja Križanića. Obilazak je predviđen ulicama Jurja Križanića – Fra Kaje Adžića – Ante Starčevića – Zrinska.

Zbog prisege dragovoljnih ročnika u vojarni 123. brigade HV-e u Požegi koja se održava 9. lipnja 2018., (subota) u prijepodnevnim satima te dolaska gostiju, rodbine i prijatelja ročnika, kao i ostalih uzvanika koji u pravilu pristižu vozilima, očekuje povećana gustoća prometa, povremeni zastoji i stvaranje kolona vozila, te pojačan promet pješaka.

U vremenu od 8.45 do 10.30 sati za promet će biti zatvorena ulica Hrvatskih branitelja u Požegi i to od raskrižja ulice Osječka i ulice Hrvatskih branitelja do raskrižja ulica Hrvatskih branitelja, Mlinske i Jurja Križanića. Obilazak je predviđen ulicama Jurja Križanića – Fra Kaje Adžića – Ante Starčevića – Zrinska.

Policija poziva sve sudionike u prometu na povećan oprez i pridržavanje uputa prometne policije, te na korištenje obilaznih cestovnih pravaca. Jednako tako, da za zaustavljanje i parkiranje koriste samo mjesta predviđena za tu namjenu, i da posebnu pažnju posvete kretanju pješaka čiji se najveći broj očekuje.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P. (arhiv)
.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn