PU BRODSKO POSAVSKA – U prometnoj nesreći smrtno stradala dva motociklista, suvozačica teško ozlijeđena | Slavonski.hr


PU BRODSKO POSAVSKA – U prometnoj nesreći smrtno stradala dva motociklista, suvozačica teško ozlijeđena

Datum objave: 16. 7. 2017. | Kategorija: Crna kronika

policija mrak

SLAVONSKI BROD -  Dana 15. srpnja, oko 19.30 sati, u Selni, u Ulici Sv. Antuna Padovanskog, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a jedna osoba je teško ozlijeđena. Očevid je obavila zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz pomoć policijskih službenika.

Utvrđeno je, da je 30-godišnjak upravljajući motociklom Yamaha s kojim se nalazila 25-godišnja putnica, prilikom pretjecanja osobnog automobila, njemačkih registracijskih oznaka i broja, prešao na suprotnu prometnu traku, kojom se iz suprotnog smjera kretao drugi motocikl (Reglar-Raptor), a kojim je upravljao 38-godišnjak. Pritom je došlo do sudara dva motocikla i pada, motocikala, vozača i putnice.

U ovoj prometnoj nesreći motociklisti (30-godišnjak i 38-godišnjak) su smrtno stradali na mjestu događaja, dok je 25-godišnja putnica teško ozlijeđena te je nakon ukazane liječničke pomoći zadržana na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Tijekom trajanja očevid od 20 do 23.10 sati, promet je na spomenutoj dionici bio zatvoren i preusmjeravan drugim smjerovima. O prometnoj nesreći policija dostavlja izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

TEKST: S.P./ PU BP      FOTO: S.P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn