PU BRODSKO-POSAVSKA – Teška prometna nesreća kod Sredanaca | Slavonski.hr

PU BRODSKO-POSAVSKA – Teška prometna nesreća kod Sredanaca

Datum objave: 15. 11. 2018. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – U srijedu 14. studenoga 2018. godine, oko 16,35 sati, na autocesti A5, Osijek – Sredanci, kod mjesta Sredanci, dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom.

Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što 28-godišnji vozač, s područja Osječko –baranjske županije, upravljajući teretnim automobilom, nije držao potreban razmak dok se kretao iza drugog vozila, uslijed čega je prednjim dijelom teretnog automobila udario u stražnji dio osobnog automobila, kojim je upravljao 79-godišnji vozač, također s područja Osječko-baranjske županije. Od udara osobni automobil je u zanošenju i okretanju, prešao preko prometne trake i prevrnuo se na bočni dio, pri čemu je udario u središnju metalnu odbojnu ogradu.

U ovoj prometnoj nesreći, teške tjelesne ozljede, zadobila je 87-godišnja putnica iz osobnog automobila, koja je nakon ukazane liječničke pomoći, zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Poradi sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, policija protiv 28-godišnjeg vozača podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

TEKST: S. P. / PU BP     FOTO: PU BP

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn