PU BRODSKO-POSAVSKA: Alkoholiziran i bez vozačke 19-godišnjak skrivio tešku nesreću | Slavonski.hr

PU BRODSKO-POSAVSKA: Alkoholiziran i bez vozačke 19-godišnjak skrivio tešku nesreću

Datum objave: 25. 9. 2018. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici PU brodsko- posavske u protekla 24 sata zabilježili su jednu prometnu nesreću s ozlijeđenim osobama u Medarima koju je skrivio alkoholizirani 19-godišnji vozač bez vozačke dozvole.

Prometna nesreća dogodila se u 11,20 sati. Provedenim očevidom policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su utvrdili da je do nesreće došlo iz razloga što se 19-godišnji vozač, upravljajući osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola ( 1,40 g/kg ), nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je desnim kotačima zahvatio travnatu bankinu sa strane kolnika, a nakon toga je sletio u putni kanal u kojem je prednjim dijelom vozila udario u mosta kolnog ulaza. Nakon toga došlo je do prevrtanja vozila na bočnu stranu, a potom i ponovnog udara prednjeg dijela vozila u metalnu ogradu vlasništvo 32-godišnjaka.

U ovoj prometnoj nesreći lake tjelesne ozljede zadobio je vozač, dok je 66-godišnji putnik iz vozila, zadobio teške tjelesne ozljede. Nakon pružene liječničke pomoći, ozlijeđeni su zadržani na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. Protiv vozača slijedi kaznena prijava.

TEKST: S.P./ PU BP     FOTO: PU BP

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn