PROMO:POŽEŠKO PIVO SLAWONER – Mjesto gdje pivo uživa kraljevski tretman | Slavonski.hr

PROMO:POŽEŠKO PIVO SLAWONER – Mjesto gdje pivo uživa kraljevski tretman

Datum objave: 20. 4. 2016. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – Poklonici uživanja u dobrom društvu i plemenitoj kapljici lokal “Slawoner” zasigurno će prepoznati kao – ono pravo. Plemenita vinska ali ponajprije pivska kapljica tu će se nuditi u bogatoj paleti tako da će i najvrsniji pivski znalci imati težak izazov odoljeti kušanju baš svih ponuđenih okusa. Požeško pivo Slawoner uživat će kraljevski tretman u novom cafe baru istog imena u ulici  Alojzija Stepinca 1, koji će od četvrtka, 21. travnja, uz kultni Tom Klub, svoja vrata otvoriti gostima.

“Što nudimo? Pravo vinsko i pivsko bogatstvo okusa i boja. Bit će tu više vrsta piva i vina, ali naravno tu je i naš domaći Slawoner s kojim smo ovu priču i pokrenuli. Pobrinut ćemo se da budu zastupljene i druga craft piva, bit će i lager piva, te više vrsta točenih domaćih i stranih piva. Nismo zapostavili ni ljubitelje vina, dakle imamo respektabilnu vinsku i pivsku kartu. Otvaramo kafić  u četvrtak i svi su pozvani, nema službenih pozivnica ali svakog gosta počastit ćemo prikladnom tekućom dobrodošlicom,” najavio je vlasnik Tomislav Prpić.

DSCN4515

Pivar Sandi Mance iz MBC Pivovare koja se ponosi svojim Slawoner  kaže, željeli su malo pokrenuti stvari. “U suradnji s lokalnim ugostiteljem odlučili smo pokrenuti jednu pivsku priču osim naše pivovare, pa smo došli na ideju pokrenutin lokal koji će biti nešto bogatije obskrbljen pivom. Želja nam je razvijati pivsku svijest, malo se odmaknuti od industrije, jer ulaskom u EU na našem tržištu počela se razvijati bogata paleta piva a to je naravno, pokrenulo i ljudsku znatiželju te masovno otvaranje malih craft pivovara. U Požeštini mi smo prvi krenuli i logičan korak je bio da sve to objedinimo ispod jednog ugostiteljskog krova. Zapravo, priča je takva da ovdje imamo mogućnost prezentirati sve svoje specijale. Osigurali smo na neki način tržište na kojem ćemo sevirati sve svoje delikatese koje ćemo sezonski praviti u manjim količinama. I sve to popratit ćemo s prezentacijom i edukacijom konzumenata –  što je zapravo pivo i koliko je pivski svijet zapravo različit i bogat,” priča nam Sand.

“Željeli smo, da pored našeg požeškog piva i specijala koji će dolaziti sezonski, ljudi imaju bogatu ponudu na izbor i to je od strane ugostitelja prihvaćeno. Vjerujem kako će to biti, između ostalog, jedna lijepa pivska priča u kojoj će se svatko moći pronaći jer ovo je zapravo lokal koji trenutno ima najširu pivsku paletu u Požeštini, koja će se sada, po zahtjevima kupaca i proširivati”dodaje Sandi. Preostaje samo provjeriti tu priču. Živjeli!

TEKST: S. P.      FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn