PROMO:PIZZERIJA ZRINSKI – Tradicija i kvaliteta na jednom mjestu | Slavonski.hr


PROMO:PIZZERIJA ZRINSKI – Tradicija i kvaliteta na jednom mjestu

Datum objave: 13. 4. 2014. | Kategorija: Lifestyle, PROMO

pic n

 

POŽEGA- „Pizzerija Zrinski“ već deset godina dugom tradicijom oduševljava sve požeške gurmane i ljubitelje pizza. Požežani su davno prepoznali kvalitetu pizze iz Zrinskog i to je već jedno desetljeće duga tradicija koja nije izgubila na vrhunskoj usluzi i kvaliteti. Brza i besplatna dostava preko dvadeset vrsta kvalitetnih pizza i toplih sendviča garancija je gurmanskog užitka. Razgovarali smo s vlasnicom Pizzerije Zrinski, Vesnom Turkalj.

Prije nepune tri godine promijenili ste lokaciju. Kako je to utjecalo na posao?
U ugostiteljskom poslu sam deset godina. Bili smo u Mesničkoj ulici, a sada smo uz Trgovački centar Kaufland. To ima svoje prednosti i mane. Prednosti su naravno u količini ljudi koja prolazi i ako ogladne mogu se okrijepiti kod nas uz finu pizzu.

Kakvo je po vama stanje u ugostiteljstvu prije pet godina i sada?
Osjeti se promjena svagdje. Ja mislim da niti jedan ugostitelj ne može reći da je super stanje. Opet se radi o financijskom stanju ljudi koji nisu u mogućnosti posjećivati restorane ili pizzerije, ali uspjevamo opstati zbog kvalitete usluge.

Zrinski je najstarija picerija u gradu, jesu li pizze ostale iste?
Ništa se u vezi naših pizza nije promijenilo ostalo je isto sve kao i prije deset godina, ista kvaliteta čak nismo ni cijenu mijenjali. Kada dođete u restoran ona košta 23 kune kada naručite kući ona dođe 28 kuna . Deset godina se tržimo tradicijske recepture i kvalitete. Koristimo Isti sir i šunku i ljudi su davno prepoznali kvalitetu naših pizza.

pic 2

Koliko po vašoj procijeni ljudi jedu u objektu, a koliko ih iskorištava mogućnost dostave?
Mi smo tu malo u prolazu i što se tiče mladeži oni sjednu i pojedu, a starijim ljudima ponekad je malo neugodno sjesti i naručiti pizzu dok prolaze ljudi. Naši domaći ljudi malo se ustručavaju, a što se tiče ljudi izvana njima je to svejedno. To je neka druga priča. Oni sjednu i nije bitno da li ih netko gleda ili ne, a dostava je uvijek bila zastupljenija jer je tako ljudima zgodnije.

Kakva je po vama generalna razlika u ugostiteljstvu u inozemstvu i ovdje?
Jako je velika razlika. U Njemačkoj recimo, ljudi su navikli otići vikendom na ručak u restoran. Tamo je kultura življenja takva, a ovdje je to već manje i slabije. Mladi imaju naviku izaći vikendom sjesti na pizzu, dok stariji više sjede kod kuće i prave ručak jer je takav mentalitet i običaj.

Mislite li da će kod nas rasti standard i hoće li ljudi mijenjati navike i više izlaziti u pizzerije i restorane?
Kod starijih ljudi mislim da će se teško mijenjati ta navika, dok mlađe obitelji koje imaju financijskih mogućnosti za priuštiti si ručak u restoranu ili pizzu moguće da će dobiti na zainteresiranosti izaći u pizzerije i restorane jer im je to i ušteda vremena i odmor u jednom.

Imate uz vas još pet zaposlenih u pizzeriji. Mislite li da je ključ vođenja pizzerije u kvalitetnom osoblju?
Najbitnija je kvaliteta i pristojan pristup osoblja prema mušterijama. Ako je pizza dobra i ljudi ljubazni mušterija će opet doći. Uvijek je lijepo čuti „Dobar dan, kako ste , izvolite!“ nego“šta ćeš“ . Promijenilo se dosta toga u zadnje vrijeme, život je postao brz i stresan, ali mi smo uvijek pristojni i uslužni prema gostima.

pic 3

Uz mnogo vrsta pizza, što se još može naći u ponudi Pizzerije Zrinski?
Imamo preko dvadeset vrsta pizza, tople sendviče male i velike. Pečemo svoje kiflice i male pizze za djecu u mini pekarnici uz pizzeriju što je dosta zgodno ljudima koji izlaze iz trgovačkog lanca ako žele nešto prigristi.

Po vama, zašto ljudi trebaju doći ili naručiti pizzu iz Pizzerije Zrinski?
Ipak je tu tradicija u pitanju i puno uloženog truda kako ne bi gubili na kvaliteti. Mi već dugi niz godina pravimo kvalitetne pizze koje su ljudi prepoznali još prije deset godina. Brza je dostava kvalitetno tijesto, sir šunka i ostale namirnice koje se nalaze na dvadesetak vrsta pizza.

Što je “ključ” dobre pizze?
Prvo je tijesto, a zatim temperatura na kojoj je pizza pripremljena i naravno kvalitetne namirnice.

Što bi poručili čitateljima slavonskog.hr?
Posjetite nas! Dođite i osjećajte se kao kod kuće!

TEKST: Tomislav Milanović   FOTO: Tomislav Milanović

 

 

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn