PROMO: VIP CENTAR MATRIX U SLAVONSKOM BRODU – Otvorenje 15. prosinca uz izvrsne popuste i brojne poklone! | Slavonski.hr

PROMO: VIP CENTAR MATRIX U SLAVONSKOM BRODU – Otvorenje 15. prosinca uz izvrsne popuste i brojne poklone!

Datum objave: 13. 12. 2017. | Kategorija: 034, Promo

SB 5

SLAVONSKI BROD – Na Trgu Ivane Brlić Mažuranić broj 6, 15. prosinca svečano će biti otvoren VIP Centar Matrix u Slavonskom Brodu. Slavonski Brod je jedan od najvećih gradova u Hrvatskoj i temeljem takvog potencijala i potreba tržišta, odlučili smo otvoriti poslovnicu koja će svojom ponudom i inovativnošću podići standarde i doživljaj odabira i kupnje na najviši nivo – poručuju iz VIP Centra Matrix.

Poslovnica ima ukupno 300 kvadratnih metara, od kojih je 250 kvadratnih metara prodajnog prostora. Koncept Centra će biti orijentiran na doživljaj kupca sa “Try and Buy” i “Hangout” zonama unutar shopa gdje kupci mogu imati slobodnu interakciju s uređajima te ih isprobati u ležernom okruženju, sami ili uz pomoć stručnih prodajnih savjetnika. Asortiman koji će biti zastupljen u shopu bit će podijeljen u četiri tematske zone.

Zona 1 Vipnet – Cjelokupna ponuda Vipneta za privatne i poslovne korisnike, kao i Business Lounge za poslovne korisnike.
SB 2

Zona 2 Mobile lifesyle – Mobilna telefonija i dodatna oprema renomiranih proizvođača. Garantiramo izbor preko 100 različitih mobilnih uređaja najvećih svjetskih brandova Samsung, Apple, LG, Sony, HTC, Nokia, Huawei, ZTE, Acer, Lenovo, Wiko, Xiaomi, Alcatel.

SB 1

Zona 3 PC Zona – Veliki izbor računala i laptopa za ured, dom i gamere, kao i veliki izbor monitora, pisača, tipkovnica, miševa i ostale važne periferije za sve potrebe i za svačiji ukus.

SB 3

Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji računala i informatičke opreme osigurat će kupcima odličnu ponudu HP, Asus, Acer, lenovo, Dell, Genius, LG, Samsung, Intel kao i još puno, puno renomiranih proizvođača najbolje informatičke opreme.

SB 4

Zona 4 Svakodnevne tehnologije – TV, audio i video zona u kojoj ćemo ponuditi atraktivne modele televizora, projektora, audio uređaja, igraćih konzola, kao i dodatnih tehnologija koje podižu doživljaj audio i video sadržaja poput Action kamera i slično.

Od otvorenja 15. prosinca 2017. pa do kraja godine, kupce ćemo iznenaditi s brojnim poklonima i izvrsnim popustima povodom otvorenja.

TEKST: promo       FOTO: promo

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn