PROMO: Udruga Zdravi život – Pokrenite se odmah i izaberite zdravlje | Slavonski.hr

PROMO: Udruga Zdravi život – Pokrenite se odmah i izaberite zdravlje

Datum objave: 23. 11. 2017. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – „Ostavite cijelo poslijepodne za vježbu i rekreaciju jer su jednako potrebne kao i čitanje, čak i potrebnije, jer zdravlje je važnije od nauke“. Mudra je to misao Thomasa Jeffersona, američkog predsjednika uvjerenog kako je za sve ono mentalno što je postigao u životu, zaslužna upravo redovna tjelesna aktivnost.  Uvjerite se konačno u to i osobno i izaberite „ZDRAVI ŽIVOT“.Jer, birajući zdravlje, birate i život bez boli, stresa, nesanice i depresije, život ispunjen pozitivnim emocijama i srećom. Po zdravlje odšetajte do ulice Alojzija Stepinca 21 u Požegi, u  Studio za fitness i Theta Healing terapiju.

U vrijeme kada je biti i izgledati fit- imperativ, fizička aktivnost je nešto o čemu razmišljamo uglavnom onda kada shvatimo da se ona posebna mala crna haljina odjednom tajanstveno suzila ili kad nešto zaškripi sa zdravljem. I mada si svakog prvog, pa svakog ponedjeljka, za Novu godinu obavezno, obećajemo da ćemo početi vježbati,ovaj bi se puta obećanja baš i mogli držati. Jer, put je to i do zdravlja, ali i života bez stresa, boli i depresije, ispunjenog pozitivom i srećom.

Stručnjaci se slažu-vježbanje kao prevencija zdravlja postaje čovjekova potreba. Zna to i ekipa Udruge ZDRAVI ŽIVOT, koja vas, vodeći se motom „pokreni se već danas“, od prije nekoliko mjeseci, u Studiju za fitness i Theta Healing terapiju, očekuje na novoj adresi- u ulici Alojzija Stepinca 21., kao i uz provjerenu, već dobro poznatu specifičnost centra „Zdravi život“- vježbanje u manjim grupama. Pridružite im se i povećajte razinu endorfina.

m1 m2

Uz osjećaj sreće i po koji kilogram manje, riješit ćete se stresa, tjeskobe i napetosti, poboljšati kvalitetu sna, izoštriti pamćenje i koncentraciju, usporiti rizik od srčanih bolesti i gubitka koštane gustoće, ali i povećati osjećaj samopouzdanja. Odlučite i prema godinama, sposobnostima i interesima, vođeni znanjem i stručnošću profesionalnog trenera, birajte između theta healing terapije, hodanja, volontiranja i teen fitnessa. Tražite li zrnce alternative i vjerujete kako je sve oko nas, pa i mi sami- energija, izaberite liječenje Theta valovima i theta healing terapiju. Riječ je o metodi koja je dokazano iznimno korisna kod anksioznosti, depresija i bolesti izazvanih u tijelu pohranjenim psihičkim traumama.

nnn

Ukoliko želite konkretniju akciju, oslobodite srijedu i večer provedite hodajući gradskim šetnicama u dobrom društvu do zdravlja. Akcija je to nacionalnog i županijskog Zavoda za javno zdravstvo u okviru programa „Živjeti zdravo“. Priča koju Udruga „Zdravi život“ kontinuirano provodi već treću godinu od sada je namijenjena svim dobnim skupinama-od onih kojima je hodanje tek šetnja, do onih kojima je to vrsta treninga. Istinski živeći i promovirajući zdravlje i boravak na svježem zraku, kroz projekt „Volonteri u parkovima“ pozivaju vas da im se pridružite u akciji vraćanja i ponovnog dovođenja djece u parkove.

Jer, jedino igra bez mobitela, računala i televizije, igra na svježem zraku, uz fizičko kretanje, može djecu učiniti ponovno djecom. Kako bi na vrijeme osvijestili značaj tjelesne aktivnosti osmislili su i program Teen fitnessa, koji podržava Zavod za javno zdravstvo Požeško slavonske županije, jer, razmišljate li o promjeni, pokrenite se već danas, i odaberite ZDRAVI ŽIVOT. Čekaju vas na broju 098/1606-398 i na facebook stranici

TEKST: S. T/ promo    FOTO:  Facebook Zdravi zivot

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn