PROMO: TRGOVINA KOKOLO – Abeceda dječjeg stila i kvalitete | Slavonski.hr

PROMO: TRGOVINA KOKOLO – Abeceda dječjeg stila i kvalitete

Datum objave: 07. 12. 2017. | Kategorija: 034, Promo

n1

NOVA GRADIŠKA – Iako će sve vrlo brzo prerasti,  jer vrijeme je to kada rastu „kao iz vode“, kupovati za klince, posebno je veselje. Potrebno je tek pronaći pravo mjesto, čarobni kutak koji nudi vrhunski kvalitetnu, udobnu, modernu i sigurnu dječju odjeću. Takvo je mjesto posljednjih 20-ak godina, trgovina KOKOLO – malo, veliko carstvo stila za klince i klinceze. Provjerite u Haulikovoj ulici broj 2 u Novoj Gradiški. Jer, modnom se izričaju valja učiti od malena.

Tražite li najbolje za svoje malo, veliko zlato, KOKOLO je nezaobilazna adresa. Znaju to odavno aktualni i budući roditelji, bake i djedovi, kao i svi oni koji traže kvalitetno i udobno, po povoljnim cijenama. Jer, stil se gradi promišljeno, kombinirajući udobnost, sigurnost i zdravlje najmlađih. Znaju to u Kokolu, stoga nude najbolje – pomno odabrane, potpuno ekološke, specijalizirane nacionalne brendove poput Ivanka mode, Divera, Štahana ili nadaleko poznatih baby marki Niki i Koki.

n

Osim što će se pobrinuti za modni stil vašeg malog nasljednika, u Kokolu će vas opskrbiti i svim onim potrebnim za sretno i bezbrižno djetinjstvo-omiljenim dječjim igračkama, neodoljivim plišancima, edukativnim mozgalicama, jer, valja odmalena razvijati vijuge. Znajući kako je roditeljstvo posao s punim radim vremenom, uz one najmlađe, Kokolo brine i o mamama i tatama. Jer, život je ljepši i lakši uz kvalitetni krevetić, dobru hranilicu, ormarić za presvlačenje, auto sjedalicu, edukativni madrac, a prve korake zabavnije je savladati uz hodalicu i guralicu.

m2 m1

Jedinstveni trgovački obrt prepoznat i izvan Nove Gradiške, usko specijaliziran za kupce s konfekcijskim brojem od 0 do 16 pobrinut će se i za posebno važne životne trenutke, nudeći vašim malim šminkerima „outfit“ za krštenja i rođendane, baš kao i veliki izbor zanimljivih darova, stvorenih za pod bor. Svjesni kako je vrijeme najveći luksuz modernim roditeljima, osluškujući potrebe svojih klijenata, Kokolo, od nedavno, nudi i mogućnost da sav asortiman razgledate u udobnosti vlastitog doma, naručujući sve potrebno onako kako se to radi diljem svijeta – uz pomoć računala. Prepoznali su to već kupci iz svih dijelova zemlje, stoga se u proizvodima trgovine Kokolo, uz novogradiške modno osviještene klince, „šepure“ i oni zagrebački i splitski.

nnn

Otkrijte i vi čarolije virtualne kupovine na stranici http://beba.com.hr/ zaobiđite predblagdanske gužve i na vrijeme se pobrinite za božićne poklone. Uživate li, pak u tradicinalnoj kupovini, pronađite ih u Haulikovoj ulici broj 2 u Novoj Gradiški,  radnim danom od 8 do 19 sati, subotom do 13, i otkrijte zašto „Kokolo“ vole i mali i veliki. I, požurite, jer sve najbolje komade već je pikirao i Djed Mraz!
https://www.facebook.com/kokolotrgovina/
https://www.facebook.com/bebacomhr/

TEKST: S. T.      FOTO: D. P./ Kokolo

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn