PROMO: SALON VJENČANICA „EXCLUSIVE“ – Vjenčanice za moderne mladenke koje žele biti drugačije | Slavonski.hr


PROMO: SALON VJENČANICA „EXCLUSIVE“ – Vjenčanice za moderne mladenke koje žele biti drugačije

Datum objave: 13. 5. 2014. | Kategorija: Lifestyle, PROMO

PROMO 8

NOVA GRADIŠKA – Odrastajući uz legendarne, bajkovite živote Snjeguljice i Pepeljuge, ali i priče o suvremenim princezama,  svaka je djevojčica bar jednom u životu sanjarila o vlastitom vjenčanju, razrađujući ga do najsitnijeg detalja. Jer, upravo je vjenčanje, jedan od  najvažnijih dana u životu žene, dan koji zamišljamo kao dan iz snova, okruženi voljenim osobama,  u predivno ukrašenom ambijentu i , naravno,  savršenoj vjenčanici. No, vrlo često, upravo potraga za idealnom haljinom  brojnim mladenkama zadaje  i najviše muka .Stručnjaci stoga savjetuju-  organizirajte se na vrijeme, pročitajte par korisnih savjeta,  krenite u potragu za haljinom nekoliko mjeseci ranije  i svakako, pronađite najbolji mogući salon za vjenčanice. Jedan takav, „Salon vjenčanica Exclusive“ čeka vas u Novoj Gradiški na adresi Maksimilijana Benkovića 37.

Priča o salonu vjenčanica “Exclusive” počela je spontano prije gotovo 11 godina, zahvaljujući iznimnoj  ljubavi prema modi, vođena željom  vlasnice, Ljiljane Šoch, da najljepši dan u životu svake žene učini još ljepšim i svečanijim.S vremenom, jedinstvenu novogradišku adresu, zahvaljujući kontinuiranim usavršavanjima,  praćenju najviših modnih trendova u svijetu vjenčanja, ali i iznimno prihvatljivim cijenama, prepoznale su i buduće mladenke iz svih dijelova Hrvatske.

Salon „Exsclusive“ u svom ugodnom prostoru nudi više od  stotinjak modela svjetski poznatog  brenda vjenčanica Eddy K, kao i onih posebno odabranih na čuvenom godišnjem modnom događanju u Milanu. Stoga, ukoliko tražite haljinu koja će vas učiniti posebnom, zbog koje ćete zablistati poput dijamanta, svakako posjetite novogradiški  salon vjenčanica “Exclusive” i odaberite haljinu iz snova.  Uz pomno odabranu haljinu, stručnjaci kažu kako su dodatni detalji oni koji čine završnu točku na i svakog vjenčanja.Stoga, osim savjeta pri odabiru haljine koja će vas učiniti princezom na jedan dan, salon „Exclusive“, uz mogućnost kupovine ili uslugu iznajmljivanja vjenčanice, svakoj budućoj mladenki na posudbu nudi raskošan nakit, romantični bolero, košare za ružmarin, jastuk za prstenje, dok će vam neizostavnu podvezicu i čašu za zdravicu, kao vrsni profesionalci, pokloniti.
Zahvaljujući  stručnom usavršavanju vlasnice , Salon „Exclusive“ nudi i uslugu odijevanja i profesionalnog šminkanja mladenke.

Uvažavajući savjete struke, vjenčanicu birajte pomno i na vrijeme. Ili, jednostavno  navratite u novogradiški salon „Excsclusive“. Čekaju vas u ulici Maksimilijana Benkovića 37. Ili na broju telefona 098/ 1310981

TEKST: Simonida Tarbuk    FOTO: Simonida Tarbuk

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn