PROMO: RESTORAN JOHNICK PANCAKES – Totalno drukčiji burger od drugih – novo iz JohNick-ove kuhinje | Slavonski.hr

PROMO: RESTORAN JOHNICK PANCAKES – Totalno drukčiji burger od drugih – novo iz JohNick-ove kuhinje

Datum objave: 15. 4. 2018. | Kategorija: 034, Promo

N

POŽEGA – Nakon što su nam pokazali kako nema deserta do palačinki i pita i ponudili kutak sa stilom kakav treba svakom pravom gradu, iz JohNicka opet stiže nešto novo. Navratite…i zagrizite u totalno drukčiji burger od drugih!

Nakon što su zadobili pažnju i interes sladokusaca i pokazali nam što su prave pite i palačinke, u JohNick-ovoj kreativnoj kuhinji smislili su nešto i za one čiji obrok mora biti konkretan. Poput dobrog komada mesa „spakovanog“ u sasvim poseban burger. Kralj fast fooda, čuveni američki zalogaj u JohNicku je odveden na potpuno novi „level“. Pripremljen od 200 grama čistog mesa, po izboru i želji gosta-od piletine, svinjetine ili junetine, specijalitet je to kojem ćete teško odoljeti, „umotan“ u „ručno rađenu“ lepinju od najfinijeg brašna iz kotline, pa začinjen posebnim umacima, također iz kućne radinosti.

NN

Uz unikatni burger, u JohNicku vas od sada čekaju i ćevapi, pa svakako navratite čim osjetite glad. Jer, osim što možete biti sigurni u gastro doživljaj, sve što će vam ponuditi domaćeg je porijekla, od lokalnih proizvođača s kojima surađuju, pa zašto ne bi, nakon što se fino najedete, pomogli i njima? Uz već dokazano najbolje pite i palačinke nadaleko, totalno drukčiji burger od drugih još je jedan razlog zašto navratiti u Babukićevu ulicu 25. , JohNick vas čeka. Urbano, šmekerski i s dobrodošlicom!


TEKST: S. T.      FOTO: JohNick/ Slavonski.hr

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn