PROMO: RESTORAN JOHNICK PANCAKES & PIES – Mjesto kakvo treba svakom pravom gradu | Slavonski.hr

PROMO: RESTORAN JOHNICK PANCAKES & PIES – Mjesto kakvo treba svakom pravom gradu

Datum objave: 18. 3. 2018. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – Iako povjesničari baš i nisu sigurni kada su i kako nastale, u palačinkama se uživa još od vremena antike. I mada je riječ o slastici čiji recept poznajemo svi, dobre palačinke treba znati napraviti. One najbolje, punjene s 30-ak različitih slatkih i slanih dodataka, baš kao i pite, domaće, slasne, motane, s puno ljubavi, kreativnosti i osjećaja za gosta, pripremaju u JOHNICKU, mjestu kakvo treba svakom pravom gradu.

Jedni ih vole tanje, drugi deblje, reš ili manje pečene, mogu biti slatke ili slane, s manje ili više maštovitim punjenjem. Kakve god bile, rijetko će koga ostaviti ravnodušnim, jer riječ je o globalno omiljenoj slastici u kojoj su uživali još u vrijeme antike. Palačinke i to one najbolje, odnedavno možete probati i u Požegi, u restoranu JohNick, u ulici Vjekoslava Babukića 25. Mjesto je to kakvo treba svakom pravom gradu, dnevni boravak izvan vlastitog doma, topli kutak uređen s puno stila koji mami mirisima palačinki i domaćih motanih pita, prvi takav restoran u Slavoniji.

m m1

Osmišljen po uzoru na slične trendovske restorane u velikim gradovima, s nekoliko zasebnih i odvojenim prostorom za pušenje, modernim šankom, dječjim kutkom, parkiralištem, welcome bikers place, JohNick je u kratko vrijeme, među svim generacijama, postao omiljena nova adresa u gradu . Prostor je to koji spaja urbano i domaće, tradicionalno i moderno, idealan za jutarnju solo kavu, popodnevne sastanke, obiteljska druženja, romantične večernje izlaske u dvoje, pa, čak i vjenčanja. Jer, svaki je trenutak dobar za palačinku.

Stoga, navratite u JohNick i birajte-slane ili slatke,  s 30-ak različitih punjenja, bezglutenske i proteinske palačinke, jer gosti imaju različite zdravstvene potrebe i prehrambene navike, slasne, domaće, motane pite, te odnedavno i tortilje- s piletinom i vegetarijanske. Sve potpuno prirodno, bez dodataka i kemije, pripremljeno s proizvodima malih lokalnih OPG-a, što je još jedna njihova specifičnost.

m3 m4

Uz toplu, uvijek svježe pripremljenu ponudu, samo u JohNicku ponudit će vas i turskom kavom, skuhanom kao kod kuće, u džezvi, jer upravo je domaće, toplo i opušteno, atmosfera koju žele ponuditi vlasnici JohNicka, mladi bračni i ugostiteljski par-Ivan i Nikol Jukić, spremni u svakom trenutku s osmijehom i dobrodošlicom dočekati svakog svog gosta. Jer, upravo sitnice  čine razliku, a o njima se u JohNicku vodi posebno računa. Stoga, u planu su i  glazbeno akustične večeri, baš kao i usluga dostave, jer trebaisprobati sve.Ukoliko  još uvijek niste otkrili omiljenu novu adresu u gradu, navratite u carstvo palačinki i pita u Babukićevu ulicu 25, i otkrijte  JohNick – mjesto kakvo treba svakom pravom gradu!

TEKST: S. T.      FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn