PROMO : Novogradiška Poklon galerija-mali dućan s dušom | Slavonski.hr

PROMO : Novogradiška Poklon galerija-mali dućan s dušom

Datum objave: 08. 4. 2014. | Kategorija: 034, Promo

gal 2

NOVA GRADIŠKA- Još su stari Rimljani darivajući grančice ukrašene jabukama , cijenili značaj darežljivosti,  ali i znali kako se u daru zrcali onaj koji daruje. Jer, dobrota u riječima stvara povjerenje, dobrota u mislima- dubinu, a  dobrota u davanju -ljubav. Stoga darivanje nipošto nemojte shvatiti olako. Ono zahtijeva vrijeme, promišljanje, ali i poznavanje osobe koju želite iznenaditi, traži plemenitost i toplinu duše.

Zadovoljite li sve te pretpostavke, slijedeći, iznimno važan korak je odabir pravog mjesta kupovine. Po mogućnosti onog koje će vam se svojom toplinom i  jedinstvenom estetikom, šarenim, hippie neredom i kreativnošću, „feelingom“ vlastitog dnevnog boravka, dobrim radarom za umjetnost, ali i unikat, onako, instinktivno, samo javiti. Tako, naime djeluje „mali dućan s dušom“, novogradiška Poklon galerija, mudro smještena u jednoj od „najživljih“ ulica grada, u Gundulićevoj ulici.

gal 1

Nezaobilazno je to mjesto  želite li darivati s toplinom, ali i smislom, mjesto za one koji od poklona traže više, ali i idealan prostor za sve one koji jedinstvenim predmetom visoke estetike žele oplemeniti vlastiti dom. Knjige koje svakom domu daju dušu, posve originalan nakit, kožna galanterija, pletenina, kristal kao ultimativan dar želite li pokloniti komadić vječnosti,  šarmantni proizvodi malih keramičkih radionica iz cijele Hrvatske, suveniri, umjetničke slike akademskih slikara, predmeti od stakla, ali i predmeti izrađeni jedinstvnom tehnikom fuzije- Poklon galerija će vas iznenaditi i predmetima iz vlastite proizvodnje-oslikanim svilenim marama i šalovima, ali i neodoljivim heklanim modnim detaljima.

gal 3

Planirate li po poklon u Poklon galeriju, svakako odvojite vrijeme, i budite sigurni kako ćete pronaći bezbroj sitnica u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled, ali i onih kojima ćete se vraćati. Svoje mjesto u malom dućanu s dušom pronaći će i oni bez ideje.Jer, znati kreirati ovakav prostor, znači znati i prepoznati potrebe i psihologiju kupca. I, na kraju, točka na „i“ svakog dobro odabranog dara, definitivno je  prezentacija, koju su u Poklon galeriji doveli do savršenstva. Jedinstveni materijali, boje i dezeni, dašak etna, ali i suvremenosti, mora ili ravnice-samo poželite, a oni će ostvariti. I ostaviti vas bez daha. Odabrite stoga Poklon galeriju onda kada vam je darivanje posebno važno. I ne zaboravite, kod njih ste   ste dobrodošli i kada navratite na „čašicu ugodnog razgovora“, ali i onda kada osjetite  potrebu  za malo čiste, savršene ljepote.

TEKST: Simonida Tarbuk   FOTO: Simonida Tarbuk

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn