PROMO: MARIJAN ŽIVKOVIĆ, OSNIVAČ GAMERSEDGEA – Za svaki problem postoji rješenje i mi ćemo ga naći za Vas | Slavonski.hr

PROMO: MARIJAN ŽIVKOVIĆ, OSNIVAČ GAMERSEDGEA – Za svaki problem postoji rješenje i mi ćemo ga naći za Vas

Datum objave: 23. 7. 2017. | Kategorija: 034, Promo

game n

POŽEGA – Tvrtka Gamersedge osnovana je ove godine kako bi klijentima ponudila najbolju uslugu po najpovoljnijim cijena što se tiče servisiranja, tehničke podrške i nabave komponenti za računala, laptope te pametne telefone. Kako im i ime sugerira, najviše su okrenuti igračima kompjuterskih igrica, ali i svima ostalima. Osnivač i vlasnik tvrtke je Marijan Živković.  Posjetite Gamersedge u ulici Sv.Roka 18 u Požegi!

“Osnovni cilj je postići da naša usluga bude najbrža i najbolja, a ujedno i financijski prihvatljiva. Nakon 15 godina iskustva u slaganju konfiguracija i uočavanju problema, možemo ponuditi najbolju konfugiraciju za današnje igrače igrica s najboljom tehničkom podrškom. Što to znači? Znači da klijent dođe do nas i mi mu složimo najbolju konfiguraciju koja će i funkcionirati kako treba. Nećemo nikada ponuditi nešto što iz iskustva znamo da neće funkcionirati. Zadovoljstvo kupca nam je najbitnije”, ispričao je Marijan.  Kaže kako je u životu od drugih često kao objašnjenje za neki problem dobivao odgovor: “To tako mora biti!”

NN

“Odgovorno tvrdim da za svaki problem postoji rješenje, a mi u Gamersedgeu ćemo ga pronaći za Vas. Nudimo klijentima nešto sasvim drukčije na obostrano zadovoljstvo”, poručio je Marijan.

Trenutačno su na adresi Sv. Roka 18, u poslovnom prostoru koji služi za servis računala,laptopa,smart telefona,tableta te izmjenu komponenti i sklapanje konfiguracija. U  ponudi Gamersedge – a je i izrada web stranica te održavanje mrežnih sustava.

18556283_411475319251431_4718949615703883221_n

Možete ih kontaktirati na broj telefona 034/291-176, mobitela 099/39 22 299 odnosno preko Facebook stranice Gamersedge ili webshopa gamersedge.hr.

TEKST: B. M.     FOTO:  D. P./ Facebook

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn