PROMO: Kristijan Pirc – novo lice dobrog starog brenda | Slavonski.hr

PROMO: Kristijan Pirc – novo lice dobrog starog brenda

Datum objave: 11. 8. 2017. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – Kristijan Pirc jedan je od požeških automehaničara nove generacije. Mlad, sposoban i educiran, otvorio je vlastiti posao na adresi Kneza Trpimira 47 u Požegi.U automehaničarskoj radnji Pirc radi se autoelektrika, mehanika, dijagnostika i priprema za tehnički pregled, a vulkanizacija je u skorom planu.

“Otac je bio voditelj Škoda servisa u Požegi,  tako da sam uz njegov rad naslijedio znanje i iskustvo. Imam vjerne mušterije i to je ono najvažnije: iskustvo, praksa i ime koje svi u Požegi znaju samo po dobrom. Moram naglasiti i bezrezervnu potporu oca i cijele obitelji u mom poslu,” kaže Kristijan Pirc.

nn

U automehaničarskoj radnji Pirc radi se autoelektrika, mehanika, dijagnostika i priprema za tehnički pregled, a vulkanizacija je u skorom planu. “Trenutačno radim sam, a financijska sredstva su iz vlastitih izvora. Posla ima za sve automehaničare u Požegi. Mi smo svi između sebe dobri i surađujemo. Imamo slične probleme, a različita iskustva i često savjetujemo jedni druge. Ja radim sve brendove, radim za sebe, a konkurencija me ne zanima u smislu da se s nekim kosim. Vjerujem u sebe i to da pružam najbolju uslugu, a u ponudi nema kineskih dijelova”, ispričao nam je Pirc.

Za kraj našeg razgovora je rekao kako ne traži ništa ni od koga, a planira zaposliti još radnika i dati šansu mladim praktikantima koji se žele usavršiti u automehaničarskom radu. Mi mu samo možemo zaželjeti sreću i uspjeh u radu.

TEKST: B. M.       FOTO: B. M.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn