PROMO: Ispratite Staru i dočekajte Novu u SAXU! | Slavonski.hr

PROMO: Ispratite Staru i dočekajte Novu u SAXU!

Datum objave: 05. 12. 2017. | Kategorija: 034, Promo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Pravovremeni plan i dobra organizacija, složit će se svaki menadžer, pola su uspjeha. Stoga, krajnji je trenutak da odlučite kamo za doček. Izaberite SAX, jer kakva će biti iduća, ovisi prije svega o načinu na koji ćete ispratiti 2018.

I dok je redovne subotnje izlaske uglavnom bolje ne planirati ranije, jer tako je faktor iznenađenja veći, o dočeku valja razmisliti na vrijeme, rezervirati mjesto i ulaznice, pa onda, laganini, bez stresa, privesti godinu kraju. Uostalom, ionako već jako dobro znate da ćete u SAX. Jer, kakva će biti iduća, ovisi prije svega o načinu na koji ćete ispratiti ovu, a dobro poznata Sax-ova kućna atmosfera „where everybody knows your name“ na Silvestrovo će biti pojačana na n-tu.

461

Cijena dočeka je povoljnih 60 kuna za pripadnike jačeg spola i još povoljnijih 50 – za dame, a kako je broj ulaznica ograničen, najbolje bi bilo da to riješite čim prije. Uz piće dobrodošlice i nezaobilazni ponoćni šampanjac, u „Sax-u“ će vas ponuditi i aperitivom i zakuskom, jer, ipak je riječ o najdužoj noći u godini. Tu su i akcijske cijene pića, jer, valja misliti o gostima.Sad kad imate sve potrebne informacije, pobrinite se još samo za ekipu… i vidimo se 31.12. u SAXU!

TEKST: S. T.      FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn