PROMO: CAFFE WINE BAR MAESTRO – Mjesto s posebnim "bukeom", poput dobrog vina | Slavonski.hr

PROMO: CAFFE WINE BAR MAESTRO – Mjesto s posebnim „bukeom“, poput dobrog vina

Datum objave: 13. 12. 2017. | Kategorija: 034, Promo

n

NOVA GRADIŠKA – Odlična lokacija, sjajna kava, kvalitetno profinjena vinska karta, novine, rock and roll u zraku i što vam više treba za ugodne trenutke u kafiću?! Dodajte tome natjecanje uz međusobnu razmjenu znanja, božićni party uz sasvim posebnu glazbenu kulisu i odmah, da imate jednu brigu manje, rezervirajte mjesto za doček. Jer, MAESTRO zna kako se pravi atmosfera.

Strateški smješten na početku novogradiške središnje gradske ulice, caffe i wine bar MAESTRO mjesto je koje ne možete zaobići. Idealan za jutarnje solo kave, brzinske poslovne sastanke, popodnevna ženska druženja uz kuhano vino ali i lude subotnje izlaske s ekipom, prostor je to koji ima sve ono što bi trebao imati svaki pravi kafić- odličnu lokaciju, sjajnu kavu, kvalitetno profinjenu vinsku kartu, dobru poslugu, novine i rock and roll u zraku. Zbog toga bi, kao i činjenice da su se na vrijeme pobrinuli za vaš društveni život tijekom prosinca, upravo Maestro trebao biti mjesto na kojem ćete dočekati 2018.

nn

Kako bi vam pokazali da misle ozbiljno, jer samo je tako moguće pristupiti organizaciji najduže i najluđe noći u godini, ali i kako za pravu atmosferu, sa zagrijavanjem treba početi laganini i na vrijeme, u petak, 15.prosinca, čekaju vas na još jednom, sve popularnijem Pub kvizu. Ukoliko redovno, gledajući „Potjeru“, razvalite brzopotezna pitanja, okupite ekipu i prijavite se na natjecanje, ili jednostavno navratite radi druženja i zabave, za koju će se, u glazbenom smislu, pobrinuti Vatro i Šunka. Jednako dobro u Maestru će vas ugostiti i na Božić, 25.prosinca, uz akustični show mladog novogradiškog tenora Mateja Predojevića Petrića, pa eto prilike i da odmah rezervirate mjesto za doček, jer, tek će to biti prava stvar! K tome još i potpuno besplatna, potrebno je tek rezervaciju zatražiti na šanku. Stoga, navratite u ulicu Slavonskih graničara 22., škicnite na facebook stranicu i otkrijte kako to rade majstori. I sretna vam MAESTRO-alna godina!

TEKST: S. T.       FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn