PROMO: CAFFE BAR TEATRO – Mjesto koje ima priču, mjesto u kojem prave priče nastaju | Slavonski.hr

PROMO: CAFFE BAR TEATRO – Mjesto koje ima priču, mjesto u kojem prave priče nastaju

Datum objave: 16. 5. 2018. | Kategorija: 034, Promo

bty

POŽEGA – Oaza odmora i osvježenja, ali i središte kulturnih zbivanja čeka vas na jednom mjestu – u samom središtu Požege. Caffe bar Teatro, Teatro kavana u samom povijesnom srcu Požege na Trgu Svetog Trojstva 20 – prostor je koji ima priču i bogatu kulturno-ugostiteljsku tradiciju, odnedavno s novim vlasnikom, novim imenom i proširenom ponudom.

Teatro kavana ponosni je nasljednik Kazališne kavane, a puno prije i nekada najpoznatijeg požeškog konačišta “K zlatnom janjetu” koje je, uz bogatu ugostiteljsku ponudu, bilo na glasu i po svečanim balovima, pa i kazališnim predstavama, a nekada davno tu se nalazila čak i knjižnica!

bty

Plemenito ozračje tih davnih zlatnih dana osjeti se i danas u Teatro kavani pa brojni posjetitelji kazališnih predstava ravno iz požeškog kazališta svrate kako bi dojmove sakupljene s “dasaka koje život znače” dijelili uz orošene čaše osvježavajućih napitaka, dobrog vina, mirisnih “žestica” i razbuđujućih kava ili pjenušavog piva.Teatro je i poznato okupljalište kvizaša jer već kultna požeška kviz scena zasigurno ne bi bila ista bez ovog uvijek domaćinski raspoloženog prostora.

nn kviz

Ni svjetski poznati Festival jednominutnih filmova ne bi imao punu draž za svoje sudionike i goste da nema inspirativnih susreta obavljenih baš ovdje, a za vrijeme požeškog glazbenog festivala gdje možete vidjeti najviše poznatih i dragih lica? Jer, Teatro je centar zbivanja! Oslonjen na tradiciju, spreman za nove izazove, nove sadržaje i ponudu po mjeri gosta!
A opet, kad zatrebate intimni mir i mjesto za razgovor u pola glasa, mjesto gdje vas neće vidjeti “baš svi s ulice” tu je opet Teatro.

dav bty

Jer, uz ugodni unutrašnji prostor tu je i novouređena ljetna oaza gdje se gosti mogu odmoriti uz omiljeno piće ili vrhunski talijanski sladoled dok oni najmlađi neometano uživaju u trampolinu.Uz to, kreativna i vrijedna ekipa Teatra vrši usluge organizacije domjenaka, rođendana i raznih proslava, u vanjskom i unutrašnjem prostoru. Vidimo se u Caffe Bar Teatro

TEKST: promo     FOTO: Teatro

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn