PROMETNE NESREĆE U POŽEŠTINI – Otišla s mjesta prometne nesreće u Požegi, nepropisno pretjecanje u Pleternici | Slavonski.hr

PROMETNE NESREĆE U POŽEŠTINI – Otišla s mjesta prometne nesreće u Požegi, nepropisno pretjecanje u Pleternici

Datum objave: 27. 7. 2018. | Kategorija: Crna kronika

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – U protekla 24 sata policijski službenici na području PU požeško-slavonske zabilježili su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Jedna se dogodila u Pleternici zbog nepropisnog pretjecanja od strane 37- godišnjeg vozača, a drugu je u Požegi izazvala alkoholizirana vozačica koja je napustila mjesto nesreće.

U četvrtak, 26. srpnja 2018., oko 18.20 sati, u Pleternici, u Ulici bana Josipa Jelačića, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između teretnog i osobnog automobila. 51-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, prilikom nepropisnog pretjecanja udario je u osobni automobil marke „Jaguar“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 37-godišnji vozač i koji ga je pretjecao. Vozaču će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog pretjecanja.

Istog dana, oko 19.10 sati, u ulici Republike Hrvatske u Požegi, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. 29-godišnja vozačica koja je pod utjecajem alkohola u organizmu od 0,54 promila upravljala osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka prilikom nepropisnog uključivanja u promet udarila je u parkirani osobni automobil marke „BMW“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 38-godišnjakinje. 29-godišnjakinja je nakon nesreće napustila mjesto događaja da nije ostavila podatke o sebi i vozilu kojim je upravljala, te su je policijski službenici pronašli i bit će joj izdan prekršajni nalog zbog prekršaja nepropisnog uključivanja u promet,  upravljanja pod utjecajem alkohola i napuštanja mjesta događaja prometne nesreće.

TEKST: S. P./ PU PS      FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn