PRIPREME ZA ADVENT U PAKRACU – Poziv za sudjelovanje na Božićnom sajmu i natjecanju za najuređeniji izlog | Slavonski.hr

PRIPREME ZA ADVENT U PAKRACU – Poziv za sudjelovanje na Božićnom sajmu i natjecanju za najuređeniji izlog

Datum objave: 29. 11. 2017. | Kategorija: Susreti

1-božićni-sajam-800x500

PAKRAC –  Božićni sajam u Pakracu bit će održan 22. prosinca (petak) u dvorištu Kurije Janković s početkom u 14 sati.Turistička zajednica Grada Pakraca poziva sve zainteresirane izlagače koji žele sudjelovati i prezentirati svoje proizvode na sajmu da potvrde sudjelovanje najkasnije do 17. prosinca (nedjelja). Izlagačima će biti osigurani štandovi i struja, a sudjelovanje je besplatno.

Prijaviti se možete na e-mail: tz.pakrac@gmail.com ili telefonski na brojeve 034/411-288 i 098/436-176, doznajemo od Gabrijele Sabo Seleši, voditeljice ureda TZ Pakrac.
Osim toga, iz TZ Pakrac pozivaju korisnike poslovnih prostora u gradu da urede svoje izloge i/ili poslovne prostore u duhu božićnih blagdana, te sudjeluju u natjecanju za najljepše uređen izlog/poslovni prostor.
Pravo na sudjelovanje u natjecanju imaju tvrtke, zadruge, trgovačka društva, obrti i ostali koji koriste poslovni prostor u gradu. Stručni žiri, prijavljene će obići do 15. prosinca 2017.g. Pobjednike (prva tri mjesta) će proglasiti 22. prosinca na Božićnom sajmu te im uručiti prigodne nagrade. Za prijavu vrijede isti kontakt podaci, a možete se prijaviti do 13. prosinca 2017.g. u 15 sati.

TEKST: S.P./ http://pakrackilist.hr/         FOTO: ilustracija

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn