PRIPREME ZA "11. ADVENT U NAŠEM GRADU" – Budite dio novogradiške božićno-sajamske priče | Slavonski.hr

PRIPREME ZA “11. ADVENT U NAŠEM GRADU” – Budite dio novogradiške božićno-sajamske priče

Datum objave: 27. 11. 2017. | Kategorija: Društvo

DSCN5739

NOVA GRADIŠKA – Možda nije Beč, ali i Nova Gradiška svoj božićni sajam ima. Jer, valja predstaviti sve ono dobro što imamo, probati domaće, valja se i zabaviti, popiti koju s dragim ljudima, a nije na odmet ni kupiti jedinstvene, „hand made“ darove. Ponudit će to tradicionalni, 11.Advent u našem gradu, dvodnevni božićni sajam koji vas 21. i 22.prosinca čeka u Novoj Gradiški.

Priča je to s tradicijom duljom od desetljeća, priča koja je „krenula“ iz prostora Društvenog doma sa tek desetak izlagača, a onda, posljednjih godina izrasla u dvodnevno sajamsko događanje u grijanom šatoru na središnjem gradskom trgu, koje sa zadovoljstvom posjećuje i više od 50-ak izlagača iz svih dijelova Hrvatske. Prilika je to za obiteljska poljoprivredna gospodarstva, udruge, zadruge i obrte, male i malo veće proizvođače izvornih domaćih proizvoda, ića, pića i ostalih „drangulija“, prilika za prezentaciju i dobru zaradu, ali i prilika za razvoj toliko željenog turizma u Slavoniji, stoga je „Advent“ manifestacija koja itekako ima budućnost.

Želite li se pohvaliti s vlastitim proizvodima, pokazati koliko ste kreativni ili tek predstaviti glazbeno-literarno-plesni talent, na službenim stranicama organizatora, Turističke zajednice grada, pronađite obrazac prijave i planirajte put u Novu Gradišku u četvrtak i petak, 21. i 22.prosinca. Božićna sajamska priča „smještena“ u velikom grijanom šatoru na središnjem gradskom trgu, uz priliku za degustaciju i blagdanske kupovine, malim će i velikim posjetiteljima ponuditi i brojne prateće sadržaje-igraonice, koncerte, klizalište….Otkrijte mirise Božića i Slavonije na 11.Adventu u našem gradu i dobro došli u Novu Gradišku!

TEKST: S. T.      FOTO: D. P. (arhiv)

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn