POZIV PUŠAČIMA – Prestanite pušiti na Hrvatski dan nepušenja i osvojite 3.000 kuna | Slavonski.hr

POZIV PUŠAČIMA – Prestanite pušiti na Hrvatski dan nepušenja i osvojite 3.000 kuna

Datum objave: 11. 2. 2018. | Kategorija: Društvo

NNNN
POŽEGA – Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije i ove godine natječajem “Pušenje odbaci, lovu nabaci!” promovira zdrave životne odabire te motivira pušače da se odluče prestati pušiti. Prijave zainteresiranih pušača odvijaju se do srijede 14. veljače, prvi dan korizme, koji je ujedno i Hrvatski dan nepušenja.

Natječaj je namijenjen punoljetnim pušačima, s prebivalištem na području Požeško-slavonske županije, koji su spremni pokušati prestati pušiti i održati apstinenciju od nikotina u trajanju od trideset dana, počevši s prvim danom korizme 14.02.2018., a zaključno sa 16.03.2018. godine. Uvjet za sudjelovanje u natječaju je da je kandidat svakodnevni pušač duhana i/ili konzument duhanskih proizvoda, sa „stažom“ od barem godine dana. Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje u natječaju, te obvezatno predlaže jednu osobu – člana obitelji, kao svjedoka prestanka pušenja.

Pobjednici natječaja odlučit će se izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji će udovoljiti uvjetima, te će apstinirati od duhana i nikotina u trajanju od mjesec dana. Javno izvlačenje i dodjela svih nagrada planirana je 21. ožujka 2018. Pobjednik natječaja bit će nagrađen poklon bonom u iznosu od 3.000 kuna, a bit će podijeljeno još devet nagrada drugog reda u obliku poklon bona u iznosu od po 750 kuna.

Prijave se vrše isključivo osobno u Službi za javno zdravstvo Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, Županijska 9. u Požegi. Za više informacija obratite se na telefone: 0800-200-069 i 034/311-563.

TEKST: S. P.      FOTO: S. P. (arhiv)

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn