POŽEŠKE MAŽORETKINJE – Gradonačelnik Puljašić čestitao na uspjehu na Državnom prvenstvu | Slavonski.hr

POŽEŠKE MAŽORETKINJE – Gradonačelnik Puljašić čestitao na uspjehu na Državnom prvenstvu

Datum objave: 07. 5. 2018. | Kategorija: Društvo

n

POŽEGA – Požeške mažoretkinje uspješno su nastupile na 22. Državnom prvenstvu u mažoret plesu koje se od 28. do 30. travnja  održalo u Solinu i s kojeg su se vratile s 13 medalja. Medaljama ovjenčane mažoretkinje danas je primio požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

Ovo prvenstvo ujedno su bile i kvalifikacije za Europsko prvenstvo koje će se održati u listopadu 2018. godine u Poreču.Pod vodstvom Marine Mihelčić na natjecanju je sudjelovalo 30 požeških natjecatelja u dobi od 7 – 24 godine, a od 14 koreografija osvojili su 6 zlatnih medalja, 4 srebra i tri brončane.

nn

“Vi ste među najboljim i najljepšim promotorima našeg grada. Drago mi je što stalno postižete vrhunske rezultate i što se bavite sportom  u kojem očito uživate.  Drago mi je također što sudjelujete na gotovo svim gradskim manifestacijama koje uvijek obogatite svojom pojavom i nastupom, na zadovoljstvo svih gledatelja. I dalje računamo na vas – za sva zbivanja, ali i za sva natjecanja da i dalje to bude ovjenčano kvalitetom i rezultatima,” rekao je gradonačelnik Puljašić čestitajući gostima na uspjehu. Voditeljica Marina Mihelčić zahvalila je  u ime Požeških mažoretkinja gradonačelniku na podršci te naglasila kako se nada da će u vrlo skoroj budućnosti  i Požega ponovo biti domaćin mažoret natjecanju državne ili europske razine.

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn