POŽEGI S LJUBAVLJU – Čarolija božićne večeri ispunjena glazbom i plesom | Slavonski.hr

POŽEGI S LJUBAVLJU – Čarolija božićne večeri ispunjena glazbom i plesom

Datum objave: 03. 12. 2018. | Kategorija: Susreti

POŽEGA – “Čarolija božićne večeri” naziv je ovogodišnjeg plesno scenskog spektakla koji je i ove godine uoči nadolazećih blagdana održan u Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc” u organizaciji Požeških mažoretkinja, a pod pokroviteljstvom Grada Požege i požeške Turističke zajednice.

Osim Plesnog studija Marine Mihelčić, Požeških mažoretkinja i Twirling kluba Požega, ovogodišnja priredba okupila je i broje goste – UO Plesna radionica Ilijane Lončar, Gimnastičko društvo Sokol, učenike požeških osnovnih škola, Dječji vrtić Požega , mažoretkinje iz Jakšića i Pleternice te Plesni klub Boa. Prigodnim riječima plesače i brojnu publiku pozdravio je požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

“Što bi bio požeški prosinac, najljepši mjesec u godini bez ove priredbe? Drago mi je da smo se okupili ovdje, što su ovdje sve plesačke skupine jer naš grad doista ima što ponuditi. Roditeljima posebno hvala, a hvala i svim dragim ljudima koji rade s ovom prekrasnom djecom koja svoj grad promoviraju na najbolji i najljepši način,” rekao je gradonačelnik Puljašić te poželio svima ugodne blagdane.

TEKST: S. Pok         FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn