POČEO JE VIRTUALNI SAJAM KARIJERA I ZNANJA – Očekuje vas 500 slobodnih radnih mjesta! | Slavonski.hr

POČEO JE VIRTUALNI SAJAM KARIJERA I ZNANJA – Očekuje vas 500 slobodnih radnih mjesta!

Datum objave: 04. 10. 2018. | Kategorija: Gospodarstvo

U ponoć 3. listopada na https://hr.dankarijera.com/ započeo je Virtualni sajam karijera i znanja – najveći regionalni online sajam poslova i edukacije. Od 3. do 10. listopada na sajmu se predstavlja čak 80 izlagača, među kojima i 40 tvrtki te 3 edukativne ustanove iz Hrvatske. Sajam tradicionalno organizira MojPosao, najveći portal za zapošljavanje, u suradnji s partnerima iz regije, portalima Infostud i Posao.ba.

Tijekom osam dana virtualnog sajma, predstavit će se istaknute tvrtke koje su u potrazi za novim zaposlenicima te edukativne ustanove koje promiču važnost kontinuiranog učenja. Na sajmu vas, između ostalih, čeka regionalni izlagač Addiko Bank d.d. koji zaposlenike traži u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini te zlatni izlagači: Kaufland d.d., Transcom WorldWide i Omega Software.

Svi zainteresirani imaju priliku predstaviti se poslodavcu i popričati s njim putem chata, stoga organizatori savjetuju posjetiteljima da ažuriraju životopis i zamolbu kako bi se još brže mogli prijaviti na natječaje koji ih zanimaju. Želite li saznati više o poslodavcima izlagačima, 5. listopada posjetite YouTube kanal “Virtualni sajam karijera i znanja” gdje se održava live prijenos predstavljanja tvrtki sudionica.

Svi programeri natjecateljskog duha tijekom trajanja sajma mogu posjetiti Virtualni hackathon – platformu putem koje mogu pokazati svoje vještine programiranja i rješavanja zadataka. Pobjednici Virtualnog hackathona bit će proglašeni 12. listopada kada će biti kreirana i globalna rang lista natjecatelja za Hrvatsku, Srbiju te Bosnu i Hercegovinu. One najbolje čekaju bogate nagrade: GoPro kamera, dron i Kingston HyperX slušalice stoga, odvažite se!

Virtualni sajam donosi i zanimljiv nagradni natječaj ‘Lov na blago’ u kojem imate priliku osvojiti iPhone 8, HP laptop i DJI Ryze Tech Tello dron. Posjećujte štandove poslodavaca, budite interaktivni i istražujte. Iskoristite sajam kao priliku da pronađete posao iz snova i predstavite se potencijalnim poslodavcima – od 3. do 10. listopada na https://hr.dankarijera.com/.

IZVOR:   moj-posao 

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn