PLETERNIČKA KNJIŽNICA – Zabavno i ispunjeno ljeto uz brojne aktivnosti | Slavonski.hr


PLETERNIČKA KNJIŽNICA – Zabavno i ispunjeno ljeto uz brojne aktivnosti

Datum objave: 29. 6. 2017. | Kategorija: Kultura

pl n

PLETERNICA – Hrvatska knjižnica i čitaonica u Pleternici pripremila je program “Ljeto u knjižnici” , osmišljen kako bi svojim korisnicima ispunili vruće ljetne dane zabavnim i poučnim sadržajima.

Radno vrijeme za korisnike tijekom ljeta, bit će ponedjeljkom, srijedom i pekom od 8 do 13 sati, a utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati. Subotom knjižnica neće raditi tijekom ljeta. Program za djecu odvijat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 11 sati, u suradnji s udrugom Društvo naša djeca Pleternica, a djeca će moći sudjelovati u pričaonici u parku na igralištu ponedjeljkom, srijedom igrati društvene igre, a petkom gledati animirani film po izboru.

pl djeca

Program za odrasle odvijat će se utorkom i četvrtkom u vremenu od 18 do 20 sati. Utorkom  su na programu filmovi iz knjižničnog fonda koji su snimljeni prema bestselerima, dok će četvrtkom u knjižnici biti druženja nazvana Kava u knjižnici u sklopu kojih će biti osnovan i književni klub za odrasle,  a organizirat će se i kviz natjecanja po uzoru na pub kvizove, kreativne radionice te  večeri humora.

pl odrasli

“Posebno nam je drago što su nam se u ovome programu priključile i udruge DND Pleternica, Pleternički čoraci i Hrvatsko žensko društvo s jednim zajedničkim ciljem, a to je organizirati zanimljiva i raznovrsna događanja za sve naše sugrađane. Zahvaljujemo se na podršci i Gradu Pleternici i Turističkoj zajednici Grada Pleternice te pozivamo sve da nam se priključe u brojnim aktivnostima koje nas očekuju ovoga ljeta,” naglasila je djelatnica knjižnice Renata Matičević.

TEKST: S. P.      FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn