PLAY OFF ZA PRVAKA HRVATSKE NA NOVOGRADIŠKOM TERENU – ŽOK-ice dočekuju ekipe „Marina Kaštela“ | Slavonski.hr


PLAY OFF ZA PRVAKA HRVATSKE NA NOVOGRADIŠKOM TERENU – ŽOK-ice dočekuju ekipe „Marina Kaštela“

Datum objave: 27. 3. 2015. | Kategorija: Sport

okng

NOVA GRADIŠKA – Ženski odbojkaški klub Nova Gradiška, svojevrsno lokalno sportsko čudo (obzirom na dominaciju i popularnost nekih drugih sportova, ali i iznimno skromna financijska sredstva),  popularne ŽOKICE, u svojoj drugoj prvoligaškoj sezoni, izborile su plasman u prvu Hrvatsku odojkašku ligu. Djevojke su, zahvaljujući iznimnom entuzijazmu , sasvim posebnoj atmosferi unutar kluba, ali i sjajnom treneru Damiru Runjašu,  odlično odradile regularni dio prvenstva, a sada stiže „šlag na kraju“, play-off za prvaka Hrvatske. U subotu, 28.ožujka, od 20 sati u dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole.

Bit će ovo jedinstvena prilika i privilegija svim pravim sportskim znalcima, gledati play off za prvaka Hrvatske, na domaćem terenu. Žokicama u goste, u uzvratnoj utakmici stižu djevojke odlične ekipe „Marina Kaštela“, glavne kandidatkinje za naslov prvaka.Ipak, prednost domaćeg terena, kao i više puta doživljena paklena navijačka atmosfera, odradit će posao sedmog igrača, sigurne su djevojke koje su svoje ciljeve za ovu sezonu, ionako, odavno ispunile i čak i prebacile ( podsjetimo, prije sezone cilj je bio ostanak u prvoj ligi, dok su s očekivanjem pla-offa ostvareni svi snovi ). Ipak, svako dobro iznenađenje je i više nego dobrodošlo, stoga budite dio iznimne sportske predstave, uživajte u atraktivnosti i borbenosti i osjetite ludilo od novogradiške odbojkaške atmosfere.

Jer, uz  novogradišku publiku koja vatrenim navijanjem i nevjerojatnom podrškom stvara neke nove navijačke trendove, fenomenalna kemija unutar ekipe ono je što Ženski odbojkaški klub Nova Gradiška, čini posebnim. Sportske edukacije radi, ali i kvalitetne pripreme uoči subotnjeg ogleda, slijedi kratki info ekipe.Tiffany Blum, Marina Valentić i Kristina Mijić novogradiške su najiskusnije odbojkšice. Tu su još i mlade snage s velikim potencijalom-tehničarka Lucija Dautović,korektor Antonija Čeliković, primač Iva Papac, te srednji bloker ( kapetanica) Karla Glasnović . Doživite vrhunsku žensku odbojku i budite dio iznimne novogradiške sportske priče u subotu u 20 sati!

TEKST: S. Tarbuk    FOTO:okng

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn