PARK PRIRODE PAPUK – Dobar početak nove turističke sezone u kamp odmorištu Duboka | Slavonski.hr

PARK PRIRODE PAPUK – Dobar početak nove turističke sezone u kamp odmorištu Duboka

Datum objave: 04. 5. 2018. | Kategorija: Gospodarstvo

dubojka

DUBOKA – Nova turistička sezona u kamp odmorištu Duboka započela je 1. travnja 2018. godine i ako je suditi prema dolascima u prvom mjesecu  bit će to odlična sezona. Potvrđuje to i podatak o gostima povratnicima iz Njemačke  koji su proširili dobar glas o kampu te su ovaj puta došli u pravoj karavani.

Posebnosti Kamp odmorišta Duboka prepoznalo je i Kamping udruženje Hrvatske, te je uvršten na popis 38 najboljih malih kampova Hrvatske u sklopu projekta certifikacije standarda kvalitete OK Mini Camps, projekta poticanja kvalitete kampova i edukacije podržanog od strane Ministarstva turizma. Zahvaljujući svojoj poziciji, kamp predstavlja idealnu polazišnu točku za obilazak parka prirode Papuk  te pruža mogućnost uživanja u u brojnim gastronomskim specijalitetima po kojima je ovaj dio Slavonije nadaleko poznat.

Prva turistička sezona u kamp odmorište Duboka privukla je preko 200 posjetitelja koji su ostvarili 320 noćenja. U strukturi posjetitelja dominiraju strani gosti iz zapadnoeuropskih zemalja. Zanimljivo je napomenuti da se radi o gostima koji upravo traže kampove koji se nalaze u područjima s očuvanom prirodom te kamp odmorište Duboka ispunjava sve njihove zahtjeve.
Okruženje kampa pruža brojne rekreativne mogućnosti poput pješačenja, sportskog penjanja, vožnje biciklom ili jogginga. Kamp je dobro povezan sa glavnim planinarskim i biciklističkim stazama u parku.

TEKST: S. P./ PP Papuk       FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn