OTVOREN DJEČJI TJEDAN U POŽEGI – "Djeco, vi ste najvažniji u ovom gradu!" | Slavonski.hr

OTVOREN DJEČJI TJEDAN U POŽEGI – “Djeco, vi ste najvažniji u ovom gradu!”

Datum objave: 01. 10. 2018. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Dječji tjedan u Požegi otvoren je danas svečano prigodnim programom na Trgu svete Terezije. Uz vesele stihove, požeški klinci i klinceze poručili su, s požeškim gradonačelnikom Darkom Puljašićem – Ljubav djeci prije svega.

Ljubav djeci prije svega – moto je Dječjeg tjedna, tijekom kojega će se u Požegi održati brojne aktivnosti primjerene djeci. Na otvorenju održanom na Trg sv. Terezije Avilske nazočne su pozdravili dječji gradonačelnik Marin Sesar i „veliki“ gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

“Draga djeco, vi ste nama najvažniji i imate posebno mjesto u našem gradu. Želim vam da što duže budete djeca, da što duže uživate sa svojim prijateljima, a Grad Požega i mi svi ostali bit ćemo ovdje za vas kako bi zajedno dobro živjeli u najljepšem gradu u Hrvatskoj,” poručio je gradonačelnik Puljašić koji se mališanima pridružio u slavlju.

Program dječjeg tjedna nastavlja se do petka – sutra u prostoru Društva Naša djeca bit će održana književna večer uz književnicu Irenu Ivetić, u srijedu će od 9 sati na Trgu sv. Terezije biti predstavljen projekt Bonton u kojemu se očekuje sudjelovanje oko 200 djece, dok će u podne u Gradskom kazalištu Požega biti odigrana predstava za sudionike projekta. U četvrtak će na Trgu sv. Terezije biti nastavljen projekt Živimo zdravo u našem gradu, dok je u petak od 10 sati na istom mjestu zatvaranje Dječjeg tjedna uz kratki program.

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn