OSJEČKO LJETO KULTURE – Međunarodni festival slikovnice "Čuvari priča" | Slavonski.hr

OSJEČKO LJETO KULTURE – Međunarodni festival slikovnice „Čuvari priča“

Datum objave: 03. 7. 2018. | Kategorija: Kultura

plakat

OSIJEK – Četvrtu godinu za redom, u okviru Osječkog ljeta kulture, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek, od 4.do 6.srpnja čeka vas na Međunarodnom festivalu slikovnice „Čuvari priča“.

S ciljem promicanja čitanja i istinskih obiteljskih vrijednosti, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u suradnji s Gradom, Udrugom Breza, Muzejom likovnih umjetnosti i Studiom za promicanje kulture Gekko, četvrtu godinu za redom, u okviru Osječkog ljeta kulture, organiziraju Međunarodni festival slikovnice „Čuvari priča“.

Jedinstvena je to priča čiji je cilj, kroz književno likovne radionice, istaknuti važnost čitanja i senzibilizirati najmlađe za pisanu riječ, program namijenjen školarcima koji obuhvaća izložbe ilustracija renomiranih umjetnika, predstavljanje slikovnica, susrete s ilustratorima i piscima, radionice s umjetnicima, predstave, performanse i brojne druge zanimljive i kreativne sadržaje.

Festival slikovnice „Čuvari priča“ čeka vas od 4.do 6.srpnja, na osječkim ulicama, trgovima i parkovima, pa požurite, a sve dodatne informacije pronađite na službenoj stranici knjižnice www.gskos.unios.hr

TEKST: LUCIJA TOKIĆ        FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn