OSJEČKI SAJAM ANTIKVITETA – Šetnja kroz prošlost Tvrđom | Slavonski.hr

OSJEČKI SAJAM ANTIKVITETA – Šetnja kroz prošlost Tvrđom

Datum objave: 09. 7. 2018. | Kategorija: Susreti

naslovna

OSIJEK – U organizaciji Osječkog sajma d.o.o., a u suradnji s Tržnicom d.o.o. i Športskim objektima d.o.o., protekle subote održan je još jedan u nizu Sajam antikviteta u Tvrđi na Trgu Svetog Trojstva.

Unatoč oblačnom vremenu, tradicionalni osječki Sajam antikviteta privukao veliki broj posjetitelja koji su uživali u raznolikoj ponudi rijetkih i antiknih predmeta. Uz predmete „načete zubom vremena“, na Sajmu su se mogli pronaći i obrtnički proizvodi kao i proizvodi seoskih gospodarstava poput drvenih igračaka, sireva, dimljenih mesnih delicija, meda i drugih domaćih proizvoda.

mala 1 mala 2

Sajam antikviteta tradicinalno se održava svake prve subote u mjesecu, a osim Osječana, redovno ga posjećuju i gosti iz cijele Slavonije i Baranje. Mjesto je to ugodne atmosfere i druženja koje, iz godine u godinu, okuplja brojne izlagače, kolekcionare i ljubitelja starina s ciljem očuvanja i upotpunjavanja kulturne i turističke ponude grada i regije. Uz bogatu sajamsku ponudu, posjetitelji i gosti grada mogli su, uz stručno vodstvo, uživati i u organiziranoj turističkoj šetnji Tvrđom.

TEKST: Lucija Tokić    FOTO: L. Tokić

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn